راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
همش الکی میگن الان به یکیش گفتم کی پسردار میشم گفت به زودی درصورتی که پسرم سه سالشه اگه بلد بود م ...
دیشب یکیشون اومدگفت رفتم پیش یه خانماز روچهرم ایندمو گفت حیرت کردم نوچه هاشم اومدن داستان سرایی منگفتم کدوم شهر شماره بده.گفت بیا خصوصی اینجا نمیشه گفتم فقط خواستم ثابت کنم که دنبال بازار هستید نه تفریح نه کمک.اونیکی قسمقران میخورد رفتم پیش فلانی راست گفت همش همون شد.کلی هم چیز بهمگفتن
ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.
شما که دلتون نمیخواد به شعورتون توهین بشه سعی کن وقتی مخالف تاپیکی هستی اونجا نیای
خوبه که دوست دارید سرکارتون بزارن.دوست دارم بیام یه درمیون عنوان مسخرتونومیبینم حالم بد میشه.شما هم اول بدون فضای مجازی چیه ریپلای برا چیه.ترویج خرافاتمخلافه.
ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.
خوبه که دوست دارید سرکارتون بزارن.دوست دارم بیام یه درمیون عنوان مسخرتونومیبینم حالم بد میشه.شما هم ...
بهتره همونجوری که خواننده خاموش بودی الانم باشی😂😂چون حرف نزدنت خیلی بهتر از حرف زدنته که با زبونت نمک رو زخم بقیه میپاشی امیدوارم یه روز بتونی حال کسایی که حس ششم میخوان رو درک کنید
تو که میدونی ریپلای چیه روی من ریپلای نزن لطفا
کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤