2777
2789
ترخینه 🙂

🤤نوش جان 

منم ماکارونی

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهار مرغ داشتشم اضاف اومد شامم همینو میخوریم ✨

چ با سلیقه نوش جونتون این سیب زمینی ها رو با رنده زیگزاگ زدی واسه پسرم درست کنم ذوق کنه 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
🤤نوش جان  منم ماکارونی

ای جانم نوش 🌱❤️😘

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
چ با سلیقه نوش جونتون این سیب زمینی ها رو با رنده زیگزاگ زدی واسه پسرم درست کنم ذوق کنه 

اره فدات شم قربون پسرت بشم من 🥺

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜 شاد باش و بخند :) بزار بفهمن قوی تراز دیروزی ⁦( ◜‿◝ )♡⁩  هرچی طوفان زندگیت بزرگتر باشه رنگین کمون بعدش قشنگ تره☁️🌈  چرا عاشق خدا نباشم ؟! وقتی که گفت تو ستاره خلقت منی 💛🌟✨ زندگی مثل بادکنک میمونه اگه رهاش نکنی هیچوقت نمیفهمی تا کجا میتونه اوج بگیره 🤍💚🍃 اگه رفتی سراغ آرزوهات 💫 و شکست خوردی ، اگه قلبت شکست ، اگه کم اوردی ، اگه اگه اگه هزارتا اگه دیگه هیچوقت نامید نشو مطمئن باش تومیتونی انجامش بدی چون پشت تمام ارزهات خدا ایستاده ☁️💙 وخدایی که دراین نزدیکی ایست وخدایی که به شدت کافیست 💜🌼 « آمیدوارم لحظات خوبی کنار شما مهربونا داشته باشم به دنیای رنگی رنگی 🌈 من خوش اومدید »  ( لطفا همو دوست داشته باشیم تا دنیا جای قشنگ تری بشه)⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩ دی ماهی ام 🥶🌨️⛄
خوب همین الانم شروع کنی یه چیزی اماده میکنی  شوهرتم خوشحال میشه  من هر وقت از سر کار میاد ...

نوش جونت عزیزم کدبانویی 

اره راست میگی بعضی مرداهم بی لیاقتن

منم الان مرغ گذاشتم بپزه برنجم خیس کردم نه یا ۱۰ شام میخوریم بعدش چای و میوه و دمنوش  در کل اشپزیم خوبه غذاهام خوشمزه ولی تنبلیم میاد 

با مرغ با لوبیا هاشو اول نیم‌پز میکردی

اره جدا پختمشون . خیلی خوشمزه شد جاتون سبز 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌
کم خونم گفتن مقوی بخورگوشت ایناروکه میخورم ولی بهم قدرت نمیده سرگیجم خوب نمیشه

داروی تقویتی ازدارو خانه بگیر فروگلوبین یا فیفول خوبه یا برو داروخانه مشکلت رو بگو خودشون یه ویتامین خوب بهت میدن تو غذا ها همه مواد نیست