21soomi مدیر عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 516 عنوان شام چی دارین؟🍝 | مشاهده متن کامل بحث + 5693 بازدید | 91 پست خودم ماکارونی😍 1401/09/08 | 18:24 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahshidii عضویت: 1401/07/02 تعداد پست: 4461 میخام لوبیا پلو درست کنم من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست
setareehk عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 481 قورمه سبزی با مرغ خدا کنه خوب شه . اولین بار با مرغ درست کردم با مرغ با لوبیا هاشو اول نیمپز میکردی اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜 شاد باش و بخند :) بزار بفهمن قوی تراز دیروزی ( ◜‿◝ )♡ هرچی طوفان زندگیت بزرگتر باشه رنگین کمون بعدش قشنگ تره☁️🌈 چرا عاشق خدا نباشم ؟! وقتی که گفت تو ستاره خلقت منی 💛🌟✨ زندگی مثل بادکنک میمونه اگه رهاش نکنی هیچوقت نمیفهمی تا کجا میتونه اوج بگیره 🤍💚🍃 اگه رفتی سراغ آرزوهات 💫 و شکست خوردی ، اگه قلبت شکست ، اگه کم اوردی ، اگه اگه اگه هزارتا اگه دیگه هیچوقت نامید نشو مطمئن باش تومیتونی انجامش بدی چون پشت تمام ارزهات خدا ایستاده ☁️💙 وخدایی که دراین نزدیکی ایست وخدایی که به شدت کافیست 💜🌼 « آمیدوارم لحظات خوبی کنار شما مهربونا داشته باشم به دنیای رنگی رنگی 🌈 من خوش اومدید » ( لطفا همو دوست داشته باشیم تا دنیا جای قشنگ تری بشه)(◍•ᴗ•◍)❤ دی ماهی ام 🥶🌨️⛄
نوزادطبیعت عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 3028 آبگوشت گر به دولت برسی مست نگردی مردی ، گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
ایگار85 عضویت: 1396/05/07 تعداد پست: 3813 ترخنه یه غذای مخصوص لر ها هس که البته خیلی جاها درست میکنن و میخورن ما هم که لر نیستیم عاشقشیم بلغو ... خیلی خوشمزست. من یه همسایه داشتم اراکی بودسربارداریم بهم داد توش سیرابی هم داشت خیلی چسبید
pashakhan عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 1466 پاشو دختر تنبلی بسه ضعف میکنی🥴 تنبل نیستم همیشه غمهام سر ساعت حاضرهولی امروز دست و دلم سرده اصلا خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم
بایودرما عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 3008 چه زود !!! تا آخر شب که دوباره گشنتون میشه من تازه میخوام لوبیا پلو درست کنم 😁 فدابشم ..رژیم دارم خیر سرم باید زود بخورم ...غذایی ک درست میکنی نوش جونت باشه خسته نباشی خانم خونه😊❤❤❤ خدایا توبساز ....توبسازی قشنگه❤❤❤
setareehk عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 481 نهار مرغ داشتشم اضاف اومد شامم همینو میخوریم ✨ اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜 شاد باش و بخند :) بزار بفهمن قوی تراز دیروزی ( ◜‿◝ )♡ هرچی طوفان زندگیت بزرگتر باشه رنگین کمون بعدش قشنگ تره☁️🌈 چرا عاشق خدا نباشم ؟! وقتی که گفت تو ستاره خلقت منی 💛🌟✨ زندگی مثل بادکنک میمونه اگه رهاش نکنی هیچوقت نمیفهمی تا کجا میتونه اوج بگیره 🤍💚🍃 اگه رفتی سراغ آرزوهات 💫 و شکست خوردی ، اگه قلبت شکست ، اگه کم اوردی ، اگه اگه اگه هزارتا اگه دیگه هیچوقت نامید نشو مطمئن باش تومیتونی انجامش بدی چون پشت تمام ارزهات خدا ایستاده ☁️💙 وخدایی که دراین نزدیکی ایست وخدایی که به شدت کافیست 💜🌼 « آمیدوارم لحظات خوبی کنار شما مهربونا داشته باشم به دنیای رنگی رنگی 🌈 من خوش اومدید » ( لطفا همو دوست داشته باشیم تا دنیا جای قشنگ تری بشه)(◍•ᴗ•◍)❤ دی ماهی ام 🥶🌨️⛄
عجبببببب عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 1549 دوستم پیام داد الان خاب دیده رفتیم تو غار داریم عدس پلو میخوریم😐🤣🤣 چشتون روز بد نبینه عین سگگگ ه ... هوس غار نکنی صلوات اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
fariiiad عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 2125 فدابشم ..رژیم دارم خیر سرم باید زود بخورم ... غذایی ک درست میکنی نوش جونت باشه خسته نباشی خانم خونه ... مرسی عشقم 😘
هیدوا عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 21248 قیمه از ظهر داشتیمهمسرمم گفته سرشیر محلی میخواد برای شام بخوره دوستتون دارم 💕
بایودرما عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 3008 نهار مرغ داشتشم اضاف اومد شامم همینو میخوریم ✨ واسش سس هم درست کن عالی میشه خدایا توبساز ....توبسازی قشنگه❤❤❤
setareehk عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 481 واسش سس هم درست کن عالی میشه سسش هم اضاف مونده 😂 کلا من شام نمیزارم همیشه نهار اضاف میاد ینی زیاد میزارم شامم بخوریم اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜 شاد باش و بخند :) بزار بفهمن قوی تراز دیروزی ( ◜‿◝ )♡ هرچی طوفان زندگیت بزرگتر باشه رنگین کمون بعدش قشنگ تره☁️🌈 چرا عاشق خدا نباشم ؟! وقتی که گفت تو ستاره خلقت منی 💛🌟✨ زندگی مثل بادکنک میمونه اگه رهاش نکنی هیچوقت نمیفهمی تا کجا میتونه اوج بگیره 🤍💚🍃 اگه رفتی سراغ آرزوهات 💫 و شکست خوردی ، اگه قلبت شکست ، اگه کم اوردی ، اگه اگه اگه هزارتا اگه دیگه هیچوقت نامید نشو مطمئن باش تومیتونی انجامش بدی چون پشت تمام ارزهات خدا ایستاده ☁️💙 وخدایی که دراین نزدیکی ایست وخدایی که به شدت کافیست 💜🌼 « آمیدوارم لحظات خوبی کنار شما مهربونا داشته باشم به دنیای رنگی رنگی 🌈 من خوش اومدید » ( لطفا همو دوست داشته باشیم تا دنیا جای قشنگ تری بشه)(◍•ᴗ•◍)❤ دی ماهی ام 🥶🌨️⛄