امشب شب ولادت بانوی صبر و مقاومت حضرت زینب (س) هست آرزوهاتون رو بگید برای براورده شدن حاجاتتون صلوات میفرستم ، حاجت مهمی دارم از سما هم میخوام هرکی برام صلوات میفرسته لایکم کنه
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
داشتم فکر میکردم بعضیامون خیلی بی رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل می کنیم، دردایی که خیلی بزرگ تر از قد و قواره ماست، ما هیچ وقت حق انتخابی براشون نداشتیم،این دردا زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه..دردایی که هر بار از خودت می پرسی چرا من؟؟؟!! و هر بار جوابی که هیچ وقت پیداش نکردی غمگین و غمگین ترت می کنه...در کل باید بگم آخرشم نفهمیدیم چی به چیه،،،ما دویدیم و نرسیدیم بعضیا نشستن و رسیدن🙂 عضو گروه مانکن های زیبا وزن اولیه ۸۵٫۴۰۰ 😒 وزن قبلی ۸۳٫۴۰۰ 🥲 وزن جدید تو تاریخ (۹٫۲۹) ۷۹٫۴۰۰ 😁 وزن جدید تر تاریخ (۴۰۲٫۱۱٫۱۵) ۷۵😌 انشالله وزن هدف ۶۰😀
زهرا. لطفا به نیت سلامتی و آرامش و امنیت من و خانوادم و حل مشکل سربازی برادرم و اینکه نیازی نباشه پدرم سفر بره بخاطرش و شفای همه بیماری های روحی و جسمیم و شاغل شدنم🙏🌹
نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»