2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنوع هست

🤩من دختری از تبار بلوچستانم 😍یه دختر پر انرژی شاد و شنگول 😍.  میشه برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستی🥺فرستادی بگو منم برات بفرستم😘. راستی نی نی سایتی ها خیلی دوستون دارم😜. ماچ به کله هاتون😝😽😽
صحبت در مورد فوتبال ممنوعه؟!!!

اره نی نی یار پنج کل امروز و دیروزو چند هفته رو تاپیک میزنه که ممنوع هست بحث فوتبال😕

🤩من دختری از تبار بلوچستانم 😍یه دختر پر انرژی شاد و شنگول 😍.  میشه برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستی🥺فرستادی بگو منم برات بفرستم😘. راستی نی نی سایتی ها خیلی دوستون دارم😜. ماچ به کله هاتون😝😽😽
بله نینی یار پنج تاپیک زد و گفت  چون بحث سیاسی میشه و دودستگی ایجاد میشه تو سایت بارداری

پس اگر گفتن دیگه نباید زد.

بعد اگر خودشون گفتن دیگه چه دلیلی داره که ماهاگزارش بدیم مگه خودشون تو سایت نیستن که بررسی کنن؟

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
پس اگر گفتن دیگه نباید زد. بعد اگر خودشون گفتن دیگه چه دلیلی داره که ماهاگزارش بدیم مگه خودشون تو س ...

حجم تاپیکها به قدری زیاده نمیبینن 

بنده خداها گناه دارن بلاخره ادمین سایتن سایت برای اون هاست باید قوانینشو رعایت کرد که بعضی ها نمیکنن

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم