2777
2789
عنوان

نمیفهمنن

72 بازدید | 8 پست

تازه یادم اومد چند سال پیش که پدرشوهرم فوت شد مراسم دفن و مسجد همه ی خانواده من اومدن از یه شهری که ۷ ساعت راهه،بعد چهل و سال اینا حتی یه زنگم نزدن دعوت کنن

توی اعلامیه فامیل منم ننوشتن 

توی چهل سیاهمون رو در نیاوردن 

ایشالا براشون جبران کنم خسیسایی بی فرهنگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی خانواده شوهرت ک باباشون مرده بیان سیاهه خانواده تو رو در بیارن؟ چون ختم اومدن خانواده ت بعد چ ...

خوب من تنها عروسم خانواده ام یعنی منو حساب نکردن

بعد اینکه فامیلاش اطرافیان همسرم 

یادم میافته میخوام بمیرم از حرص

خدا نکنه ، اون ها یا از عمد یا غیر عمد یه کار اشتباهی کردن ، شما هم حق دارین ناراحت باشین ولی خودتون رو به خاطر اتفاقاتی که گذشته اذیت نکنین

خدا نکنه ، اون ها یا از عمد یا غیر عمد یه کار اشتباهی کردن ، شما هم حق دارین ناراحت باشین ولی خودتون ...

سعی میکنم فراموش کنم و اگر همچین اتفاقی برای خودشون بیوفته جبران میکنم 

شوهر من با خانواده اش فرق داره من اونو آزار نمیدم اون تقصیری نداره بیچاره شوهرم کلی پولم خرج کرد

خوب من تنها عروسم خانواده ام یعنی منو حساب نکردن بعد اینکه فامیلاش اطرافیان همسرم 

وا تنهاعروس باش

خانواده تو باید سیاه از تن شماوخانواده شوهرت در میاوردن

مخصوصا دامادشون

نه برعکس

بعد ختم چراباید دعوت کنن

چون اومدن ختم؟عجبببب

تَوکَّلتُ عَلی الله فَهو حَسبُه.....🌹
وا تنهاعروس باش خانواده تو باید سیاه از تن شماوخانواده شوهرت در میاوردن مخصوصا دامادشون نه برعکس ...

خانواده من و فامیلام همه در اوردن حتی مادرشوهرمو

چقدر طرفداری میکنی اصلا مگه میشناسی تو 

برای رستوران فامیلا رو دعوت میکنن رسمه بحرحال

بعد تازه ما خودمون پدربزرگش اینا رو از عذا دراوردیم  اصلا مهم نیست بحثی ندارم