2777
2789
عنوان

مهمونی

140 بازدید | 13 پست

شام یه جایی دعوتیم کسیه که خیلی بهم خوبی کرده موقع زایمانم اومدموندپیشم توبارداری برام غذادرست میکردمیوردالان نمیدونم شکلات یاشیرینی بگیرم یاکادو یاخودم کیک درست کنم 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوب عزیزم اگر همین قدر که گفتی خوبی کرده بهتره یک کیک خوشمزه وخوشگل خودت درست کنی.یک هدیه هم بخری.تو این زمونه که همه گرفتارن  و کسی به داد کسی نمیرسه و مشعلهها زیاده برای وقت و ارزشی که برات قاعل شده بیشترین احترامو بزار متوجه بشه  قدردان زحمتاش هستی.صمیمیتتونم بیشتر وپابرجا تر میشه.

خدایا مددی...
اگه اولین بار هست خونشون میری کادو  اگه فقط مهمونیه اولین بار نیس  شیرینی خوب بخر  ...

اولین بارنیست اماکلاواسه دخترم ونوه خودش جشن گرفته چون تولد دوتاشون نزدیک به همه 

خوب عزیزم اگر همین قدر که گفتی خوبی کرده بهتره یک کیک خوشمزه وخوشگل خودت درست کنی.یک هدیه هم بخری.تو ...

چون سنش زیاده ۵۴سالشه نمیدونم چی دوست داره شوهرم میگه بریم یه بلوزیاروسری بگیریم 

چون سنش زیاده ۵۴سالشه نمیدونم چی دوست داره شوهرم میگه بریم یه بلوزیاروسری بگیریم 

یک وسیله برای خونه.ظرف یا گلدون یا هر چیزی که فکر میکنین دوست داره خوبه.مهم تقدیر شما از احترامی و ارزشی که بهتون گزاشتن.

خدایا مددی...