2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 49 پست
شیر خودمو که میخوره بالا میاره دو هفته میشه روزی یکی دوبار بهش شیر خشک انتی رفلاکس میدم‌. نمیدونم چ ...

ارہ دکترت درست گفتہ من خودمم 6 ماہ ھمہ اینا رو نخوردم بعد 6 ماھگی دخترم ھمہ اینارو شروع کردم بہ خوردن

اینا رو کہ نخوری رفلاکس و کولیکش زود خوب میشہ

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
دقیقا منم حالم خوب نیست حال بچهامو خراب میکنم

واقعا همینطوره وقتی خودم حالم خوب نیست چجوری میتونم حال بچمو خوب کنم باید خودم خوبو سرحال باشم تا بتونم بچمو خوشحال کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کاملا درکت میکنم  پسر منم کولیک داشت  یادمه دقیقا تا ۱۴ روز بعد از زایمانم نتونستم ...

شبانه روز گاهی نیم ساعت یا یک ساعت میخوابم.

میتونن کمکم کنن ولی باید برم خونشون.کسی نمیتونه اینجا بیاد همه متاهلن و بچه دارن

ارہ دکترت درست گفتہ من خودمم 6 ماہ ھمہ اینا رو نخوردم بعد 6 ماھگی دخترم ھمہ اینارو شروع کردم بہ خورد ...

پس چی بخورم.

پیازو سیرو فلفل و گوجه فرنگی و چندتا چیز دیگم بود گفت نخورم

پس چی بخورم. پیازو سیرو فلفل و گوجه فرنگی و چندتا چیز دیگم بود گفت نخورم

ارہ نفخ دارن

ولی پیازی کہ تو غذا پختہ میتونی بخوری نفخ ندارہ

من خودم قورمہ سبزی بدون لوبیا درست میکردم

قیمہ بدون لپہ درست میکردم 

سالاد ماست دوغ میو ھای نفاخ نمیخوردم آجیلم ھمین طور عزیزم

سختہ ولی میگذرہ🤭

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
خیلی درد میکشه بچم.کاریم نمیتونم بکنم  بهش دارو میدم ولی بهتر نشده

بایدداونقد شیر بدی تا دفع کنه . پیگیر باش حتما مدام ببر دکتر . برای خودتم برو دکتر قرص میده خوب میشی آرامش میگیری . قرصایی میده ک چاق نمیشی وابسته هم نمیشی بهش . ولی وقتی قرص ضد استرس یا ضد افسردگی خوردی برای کنار گذاشتنش باید با پزشک مشورت کنی . 

بایدداونقد شیر بدی تا دفع کنه . پیگیر باش حتما مدام ببر دکتر . برای خودتم برو دکتر قرص میده خوب میشی ...

وقت ندارم خودم برم دکتر.بچم همش در حال گریست.

پیگر هستم چن روز دیگه دوباره میبرم واسه سونو

وقت ندارم خودم برم دکتر.بچم همش در حال گریست. پیگر هستم چن روز دیگه دوباره میبرم واسه سونو

امگا ۳ بخور . زینک بخور بعد زایمان بدنت ضعیف میشه خسته هم میشی افسزده میشی .اینا رو بخور برای مقابله با افسردکی خوبه . حتما برو دکتر برای خودت . هر طوری شده . مادر شاد بچه شاد داره 

2790
2778
2791
2779
2792