2789
عنوان

یکی بیاد

68 بازدید | 11 پست

یکی بیاد ی  چی بگه ب من حوصله درس خوندن برا آزمون استخدامی و ارشد ندارم دارم میخونما اما چ‌خوندنی 😂😂🤦‍♀️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امضات.برات فرستادم.برام دعا کن امشب بیادش 😔

حتماً ❤️🌱

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
من ک نمیخونم چی بگم؟؟ تازه هفته پیش دفترچه استخدامی سال پیش رو دیدم چیزی ک میخوام شهرمون فقط مرد برد ...

الهییی منم همینه شهر اطراف رو می‌زنم 🤦‍♀️

منم استخدامی ثبت نام کردم و اصلا انگیزه ندارم😭

منممم☹️

تا برنامه نداشته باشی همینه

یه برنامه بچین،خودتو موظف کن طبق برنامه پیش بری، کم کم عادت میکنی 

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

تا برنامه نداشته باشی همینه یه برنامه بچین،خودتو موظف کن طبق برنامه پیش بری، کم کم عادت میکنی 

همش تو گوشی ام یعنی فایل هام تو گوشیه نمیتونم هم پرینت بگیرم خیلی‌ میشه هزینه اش و لب تاب ام خرابه فعلآ ☹️

چقددد منی🤣

خیلی‌ توام😂😂🤍