2777
2789
عنوان

کلاه برداری

6599 بازدید | 15 پست

سلام 

دوستان دیروز یه خانمی با همسر بنده تماس گرفته که ما از طرف دفتر مرکزی بیمه هستیم و فلان یه طرحی رو معرفی کرده که ما همه ی بیمه های تامین اجتماعی و سلامت رو تحت پوشش قرار میدیم و با کارتی که ما صادر میکنیم شما میتونی از خدمات دندون پزشکی لمینت و .. 50% تخفیف داشته باشی که مثل بیمه تکمیلی و ...

مبلغشم نفری سیصد و خورده ای شماره ملی همسرم و من رو هم از همسرم گرفته بعد از تماس وقتی همسرم به من اطلاع داد یکم پیگیری کردم متوجه شدم چندان جالب نیست و به همسرم گفتم کنسل کن بگو نفرستن گفته بودن پول رو بعد از فرستادن کارت پرداخت کنید وقتی همسرم گفته کنسل کنید گفتن نه اصلا نمیشه و جریمه میخورید و فلان همسرم گفته من هیچ کارتی نمیگیرم نفرستید خانم قطع کرده امروز یه نفر تماس گرفت با من که کارتتون رو داریم میاریم من هم گفتم ما کنسل کردیم گفت نه جریمه میخورید تعرفه ازاد باهاتون حساب میشه من گفتم ما نمیخوایم نفرستید بلافاصله برا همسرم پیام اومد که شما سهمیه ازاد  مبلغ سه میلیون خورده ای پرداخت کنید چون مدارک رو نگرفتید.

میگم الان شماره ملی و ادرس رو دارن برامون دردسر درست نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از همین‌دزدای کلاهبردار ب خواهرم زنگ زده گفته شماره نزدیک ب شماره خودت رو داریم‌ با این قیمت. دو برابر قیمت گفته

خواهرم اول گفته باشه بعد گفته‌نه منصرف شدم ولی چون کد ملی داده و طرف گفته‌جریمه میشی خواهرم‌ترسیده

ب خواهرم گفتم اون خودش دزد سر گردنه اس بعد تو جریمه میشی؟😐😐 حالا حکایت کار شماست

عاغا کد ملی ادرس هیچیییی رو ب اینا ک زنگ میزنن ندید

کد ملی که دادن براشون دردسر نشد ؟

اونها خط رو گرفته بودن علی رقم میل شون

ولی هیچی نمیشه. با کد ملی ات مثلا میخوان چکار کنن؟

اینا خودشون زیر پوشش بیمه اند. اونطوری ام نیست ک بگی دزدند. پوشش بیمه دارن ولی محدوده و سودشون در اشتراک هایی هست ک‌اینطوری جذب میکنن

ببین زیر مجموعه چه بیمه ای هستن بعد زنگ بزن دفتر مرکزی همون بیمه و شکایت کن. یک روز نشده پیگیری میکنن ادم شون میکنن

اونها خط رو گرفته بودن علی رقم میل شون ولی هیچی نمیشه. با کد ملی ات مثلا میخوان چکار کنن؟ اینا خود ...

ما هر چی ازشون پرسیدیم چه بیمه ای هستید فقط گفتند همه ی بیمه ها رو تحت پوشش قرار میدیم ما دفتر مرکزی هستیم این طرحیه که همه باید استفاده کنند ما سهمیه دولتیش رو به شما گفته بودید چون تحویل نگرفتید باید ازادش رو حساب کنید در صورتی که از بیمه تامین اجتماعی و سلامت پرسیدم گفتند اونا شخصی هسند به ما ربطی ندارن

سلام بامنم تماس گرفتن گفتن براتون کارت تخفیف برای استفاده از خدمات درمانی و داندنپزشکی صادر کردیم هزینش ۴۰۰ تومن سالانه از دوستان کسی هست بدونه قضیه چیه 

من زنگ میزنم به اون شماره تلفن گویا میگه نماینده رسمی حکیم ولی خودشون میگن ما بیمه مرکزی هستیم 

سلام یک خانم به زنگ زد  از طرف بیمه سلامت هستم .چون خودم بیمه سلامت هستم  برای بیمه تکمیلی  همه کارها از جمله داندان پزشکی داره 60 درصد تخفیف  کد ملی  دادم  در سال 650 تومان برای 4 نفر هست . گفتم فکر کنم جواب می دهیم. از بیمه سلامت پرسیدم بیمه سلامت گفت ما بیمه تکمیلی نداریم. بعد دو روز به من زنگ زد من به او بیمه سلامت بیمه تکمیلی نداره شما چطور میگی داره .ما بیمه مهر آذران ایرانیان هستم. .کدام  پزشکی قبل می کنه این بیمه جواب درستی به من نداده .اگر فاکتور بگیر. پول به ما میدهد گفت نه