2777
2789

برای چاقی صورته؟؟

من فقط گین آپ رو شنیدم....

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گین آپ خوردم نه از صورت نه از بدن چاق نشدم فقط شکم آورده بودم و وزنمم تا ۴۱ رفت و برگشت الان ۳۸ ا ...

ای وای چه بد.ولی عموی من قرص چاقی صورتش رو مصرف کرده بود صورتش پر شده و ۲ ساله بر گشت نداشته.بدنش هم لاغر مونده.

به منم گفت ولی من ترسیدم استفاده نکردم.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
ای وای چه بد.ولی عموی من قرص چاقی صورتش رو مصرف کرده بود صورتش پر شده و ۲ ساله بر گشت نداشته.بدنش هم ...

بهتر که استفاده نکردی برای من عوارض داشت بدن درد و خلط پشت حلق گرفته بودم، از دیگران هم شنیدم قرص های دیگه ای خوردن اونا هم عوارض داشته براشون.

بهتر که استفاده نکردی برای من عوارض داشت بدن درد و خلط پشت حلق گرفته بودم، از دیگران هم شنیدم قرص ها ...

آره عوارض دارن.اصلا بدن نمی تونه یهو انقدر چاق بشه.طبیعی چاق شدن بهتر از این قرصا و پودراس.

آره عوارض دارن.اصلا بدن نمی تونه یهو انقدر چاق بشه.طبیعی چاق شدن بهتر از این قرصا و پودراس.

من چیزهای زیادی خوردم با هیچی وزنم بالا نرفت خیلی لاغرم برای همین ناراحتم، دکتر تغذیه هم رژیم بهم داد نتونستم باهاش پیش برم نا امید شدم دیگه انگیزه ندارم تلاش کنم

من چیزهای زیادی خوردم با هیچی وزنم بالا نرفت خیلی لاغرم برای همین ناراحتم، دکتر تغذیه هم رژیم بهم دا ...

دقیقاااا.من ۲۰ کیلو گرم کمبود وزن دارم....قبلا وزنم نرمال بود ولی کرونا گرفتم ۱۳ کیلو گرم کم کردم و نمی دونم چه بلایی سرم اومد دیگه وزنم بالا نمیره....

متخصص تغذیه هم رفتم فایده نداشت.حالا اول می خوام برم متخصص گوارش که از روده هام آزمایش بگیرن بعد دوباره شروع کنم به رژیم برای چاق شدن.حس می کنم جذب روده هام اومده پایین و حتی اگه از صبح تا شب بخورم یک گرم به وزنم اضافه نمیشه بر عکس قبلا.

شما از اول همون لاغر بودین؟؟

سویق چاقی حکیم بانو هم شنیدم برای چاقی تاثیر داره و طبیعی تر از چیزای دیگه اس.