خواهرم سرکاره نمیتونه باهام بیاد مادرمم پیش یه پیرزنی شب ها میخوابه نمیتونه بیاد دیگه مردم ازبس التماس کردم دوستی آشنایی هم ندارم باهاش برم ۲۱ سالمه میخوام برم دکتر بینی به منشیش پیام دادم بهش گفتم آقای دکتر قبول میکنن اولین ویزیت اینترنتی و انلاین باشه؟راهم دوره هزینه ویزیت میدم انلاین. بعد جلسه بعدی رو حتمامیام تهران حضوری پیششون گفت نه فقط حظوری دارم دیونه میشم چیکار کنم توروخدا خونمون اهوازه فقط دلم میخواد برم پیش همین دکترآقای دکتر مصطفی حسینی خیلی کارش خوبه
مگه چیه ک انقد ذسترس گرفتی خب..بشین اتوبوس برو خب البته اگه کارت بیشتر از یه روز باشع باید یه اشنایی چیزی باشه ک بری خونشون وگرنه تو تهرون سرگردون میشی
پس نرو به خاطر خودت ميگم باتوجه به اينكه جايى رو هم نميشناسى گرگ تو جامعه پره يعنى تو اهواز يه دكتر بينى نيست؟فقط همين يبار نيست كه بايدبرا عمل اينا هى برى وبياى
بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
خوابگاه میشه رف اگه دانشجو باشی..کارتتو نشون میدی و یه هزینه کمی بابت دانشجوی مهمان بودن میدی..هتل هم اره چرا ک نه ولی خل هزینه هاشون بالاس..مسافرخونه بهتره..ولی خب تهرون رفتی سعی کن اول جاتو اوکی کنی بعد بری دنبال کارت نه اینکه شب دنبال جا باشی
پس نرو به خاطر خودت ميگم باتوجه به اينكه جايى رو هم نميشناسى گرگ تو جامعه پره يعنى تو اهواز يه دكتر ...
چرا تو اهواز دکتر زیاد هست پنجشنبه هفته قبل رفتم پیش دکتر لیلا مشعلی کلا ناامیدم کرد گفت دماغت خیلی گوشتیه پوستش ب شدت زخیمع بایداز دنده هات غضروف برش بدم باز نیاز ب ترمیم داری دماغت خیلی زشته