2777
2789
عنوان

مرد....

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 29 پست
خدا رحمتش کنه منم روزی که مادرشوهرم فوت احساس سبکی میکردم چون سالهای زیادی عذابم داد ولی بعدش تا یک ...

💔👌ممنونم 

در دنیایی که مردمان شهر  عصا را از کور میدزدیدند منِ خوش باور ب دنبال محبت بودم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتشون کنه ، ولی چجور با این حال و شرایط حوصله و وقت تاپیک زدن دارید ؟ مگه میشه

ابنجا تنها جاییه ک میتونم اروم بشم عزیزم ...💔

در دنیایی که مردمان شهر  عصا را از کور میدزدیدند منِ خوش باور ب دنبال محبت بودم:)
مشکلی داره؟چ سوالی پرسیدم مگه گفتم فرزند داشتین.وا بعضیاتون واقعا.... شمابرو خودتو اصلاح کن بعدبی ...

تورخدا دعوا نکنین 💔

مشکلی داره؟چ سوالی پرسیدم مگه گفتم فرزند داشتین.وا بعضیاتون واقعا.... شمابرو خودتو اصلاح کن بعدبی ...

😐

چه بی ادب 

شما بهتره بری ادبیاتتو درست کنی ریپ نزن حوصلتو ندارم زدی هم جوابتو نمیدم

نیست هیچ احدی لایق احترام..!                                            
😐 چه بی ادب  شما بهتره بری ادبیاتتو درست کنی ریپ نزن حوصلتو ندارم زدی هم جوابتو نمیدم

دعوا نکنین

اخه چ سوالی مگه پرسیدم عزیزم😔ی حرفایی دل ادمومیشکونه من ازسردلسوزی پرسیدم بچه دارین،قصدبدی نداشتم ...

مرسی عزیزم😔💔💔

خدا بیامرزه 

چ دنیای بی رحمی

۹ روز قبلش میخواستین طلاق بگیرین ولی قطعا حتی فک نمیکردین قراره ۹ روز بعدش فوت کنه هییی خدا 

دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز