2777
2789
عنوان

لباسشویی

100 بازدید | 13 پست

بچها لباسشویی من ال جی ۹کیلویی هست

ولی حس میکنم لباسا رو خوب نمیشوره😕

پودرم پرسیل استفاده میکنم

چیکار کنم که خوب بشوره😆

مال مامانم که مارک خاصی هم نیست خیلی تمیزتر میشوره😕

خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جرم گیریش بکن هر ۶ ماه ؛ زنگ بزن نمایندگیش بپرس بگو این جوری چیکار کنم ! 

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             
جرم گیریش بکن هر ۶ ماه ؛ زنگ بزن نمایندگیش بپرس بگو این جوری چیکار کنم ! 

چجوری جرم گیری کنم🤔

خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿
بهتره از مایع لباسشویی استفاده کنی

چ مایعی ینی واقعا موثره؟؟

پودر نریز پودر رسوب میکنهتو لباسشوییت هم بعد یه مدت لباسشوییتو خراب میکنه هم رسوب  تو لباس مخصوصا اگه زیاد بریزی

مایع پرسیل بریز یکم   بهجاش 

ماشینت مارکش خوبه ال جی عالیه 

چجوری جرم گیری کنم🤔

قرص جرم گیری هست میخری روش طرز استفادش رو زده ؛

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             
ازکجا میشه خرید؟

فروشگاه های بزرگ دارن ؛ سروش ، الماس شهر ؛ اتکا ؛ رفاه 

ببین از این جرم گیرای مخصوص لباس شویی بگیر بزار نیم ساعت با اب ولرم شستشو بده هر فصل باید این کارو ب ...

شما از کجا خریدید من تاحالا ندیدم تو فروشگاها نمیدونم شایدم دیدم توجه‌نکردم

شما از کجا خریدید من تاحالا ندیدم تو فروشگاها نمیدونم شایدم دیدم توجه‌نکردم

فقط خواستی استفاده کنی لباسشوییت توش لباس نباشه خالی باشه  و  موادو بریز تو خود اون لگن یا سطل توی لباس شویی  بزار نیم ساعت خالی کار کنه بشوره 

من از شوینده و بهداشتی فروشی خریدم از این مغازه هاکه همش. پوشک بچه و الکل و قرص طرفشویی و همه چیز بهداشتی داره 

ولی فروشگاه مثل هایپر دارن 

دی جی  کالا و ترب  هم داره  

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز