2777
2789
عنوان

سیاهی دندون بچه ها

517 بازدید | 18 پست

خانوما من یه پسر کوچولو دارم اون اولا بهش آهن خارجی میدادم اصلا دندونم هنوز یه اوین صورت درنیاورده بود که بخواد سیاه بشه الان ۲و نیم سالشه مریض شد خیلی وزن از دست داد یعنی تپلی بود خیلی الان لاغر لاغر شده دندوناشم سفید و مرتبه دکتر بردم بهش کیدی کر داده برای تقویت ولی فک میکنم دندوناش سیاه میکنه نمیدونم سیاهی دندون به جون بخرم بدم بهش شربتشو یا بیخیال شم

آخه خیلیم ضعیف شده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از ۶ ماهگی برای پسرم مسواک میزدم شیر شبش هم ۷_۸گاهگی قطع کردم

دیکه دوسالگی نخ دندون هم میکشم

قطره آهن هم مختلف بهش میدادم بالافاصله دندونشو تمیز میکردم ولی خداروشکر سیاه تشد

هنوزم قطره آهن میخوره 

دخترمم همین بلا سرم اومد الان. سیاه کرده هر کار کردم‌پاک نشد اون دندون تهی ها هم خرابه هر کارشم‌میکنم نمیاد دندون پزشکی چون خیلی می‌ترسه هیچی دیگه 

حالا برای پسرم‌دلم‌نمیاد دندون سفید خوشگلش خراب شه از یه طرف بدنش خیلی ضعیف شده خیلی

موندم‌چیکار کنم

من از ۶ ماهگی برای پسرم مسواک میزدم شیر شبش هم ۷_۸گاهگی قطع کردم دیکه دوسالگی نخ دندون هم میکشم قط ...

ینی منم مثل شما پیگیر باشم سیاه نمیشه؟مسواک میزنم ولی انگار قلقلکش میاد آنقدر میخنده آخرشم نمیذاره قشنگ بزنم کامل

منم داداشم دندوناش سیاه شد ولی چوب مسواک خریدیم تمیز تمیز شد از اونایی که سیستانیا میزنن از عطاری چو ...

چه جالب تا حالا نشنیده بودم عطاری بگم چوب مسواک؟ممنون از راهنماییتون