2777
2789
عنوان

۱۰۰ملیون پول

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 66 پست
خب پس بسم الله  سود ماشین عالیه

به امید خدا

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

من شوهر سابقم  دلال ماشین بود حداقل ماهی ۵۰میلیونی داشت  ولی ۱۰۰کمه با حداقل ۵۰۰باب ...

اره پسرخالم واسطه هسته ازش ماشین میگیرم فروختم پولشو نصف نصف

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قمنم خیلی دوست دارم که همین کارو ادامه بدم مگه بلدی؟خرید و فروش سخت نیست برا دختر؟سرت کلاه نمیزارن&n ...

من ی پا گرگیم برا خودم😂😂غلط میکنه کسی کلاه بزاره

من ی پا گرگیم برا خودم😂😂غلط میکنه کسی کلاه بزاره

من فکر نکنم از پس این‌کار بر بیام اشنا ندارم 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

من فکر نکنم از پس این‌کار بر بیام اشنا ندارم 

یکم سخته از تو دیوار ماشینای ارزون پیدا کن مثلا یکی بخر ۷۰ملیون بفروش ۸۵-۸۰کم کم برو بالا

یکم سخته از تو دیوار ماشینای ارزون پیدا کن مثلا یکی بخر ۷۰ملیون بفروش ۸۵-۸۰کم کم برو بالا

از کجا بدونم ارزش اون ماشین چقدره و گرون بهم ننداخته؟چون تو دیوار دلالم زیاده ارزون نمیدن که 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

از کجا بدونم ارزش اون ماشین چقدره و گرون بهم ننداخته؟چون تو دیوار دلالم زیاده ارزون نمیدن که 

خب میدونی حساب کتاب باید دستت بیاد تو دیوار میزنه که قیمت بالاس یا پایین یا منصفانه