2777
2789
عنوان

۱۰۰ملیون پول

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرف قابل اعتماده خود مامانم چهارساله ۳۰۰ملیون دستش داره

یه «قابل اعتماد» که خونمون هم رفت و آمد داشتن، به همین بهانه پول پاداش بازنشستگی مامانمو گرفت و دیگه پس نداد.....

به هیچکس اعتماد نکن

بالاخره میشه باهاش یکاری زد عزیزم 😐😐😐 شماها رو گنج نشستین این دو میلیارد ها اصن به چشم تون نمیاد ...

هیچ کاری نمیشه کرد الان با دو تومن یه خونه ۴۰ متری تو منطقه پایین تهران میشه خرید

هیچ کاری نمیشه کرد الان با دو تومن یه خونه ۴۰ متری تو منطقه پایین تهران میشه خرید

والا من نمیدونم شما کجا زندگی میکنید با دو میلیارد من اگر داشته باشم کلییی میتونم سود در بیارم ازش بالاخره دو میلیاردهههه دو میلیون که نیستتتت 😂💔 

میشه کار کرد باهاش ولی نمیشه خونه خرید

منم والا نگفتم خونه بخره 😂😂😂 تو نی نی سایت همه یجوری پولدارن و مرفه که من نمیدونم این همه میگن مردم زیر خط فقرم کین دقیقا 😂😂😂

اره راهش رو دارم😁

خب پس بسم الله 

سود ماشین عالیه 

بعد از ٨سال خدا بهم يه كنجد داد،ميشه براي سلامتيش صلوات بفرستي🥺💜دوباره لطف خدا شامل حالم شد یه پسر دیگه بهم داد نتیجه تمام صبوری هام با فاصله سنی ۲سال 😍وقتی پسر دومی ۲ماهش بود فهمیدم ام اس دارم لطفا برای سلامتیم صلوات بفرست خواهرکم🥹🤍

من شوهر سابقم  دلال ماشین بود حداقل ماهی ۵۰میلیونی داشت 

ولی ۱۰۰کمه با حداقل ۵۰۰بابد کار کرد میتونی از کسی بگیری و بهش سود بدی 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

قمنم خیلی دوست دارم که همین کارو ادامه بدم مگه بلدی؟خرید و فروش سخت نیست برا دختر؟سرت کلاه نمیزارن 

من دلم میخواست با کسی شراکتی کار کنم ولی کسی رو نه میشناسم نه تونستم اعتماد کنم 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

یه «قابل اعتماد» که خونمون هم رفت و آمد داشتن، به همین بهانه پول پاداش بازنشستگی مامانمو گرفت و دیگه ...

😑😑😑

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم