2777
2789
عنوان

۱۰۰ملیون پول

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 66 پست

با ۱۰۰میلیونم مگه میشه خرید فروش ماشین کرد 😄

بعد از ٨سال خدا بهم يه كنجد داد،ميشه براي سلامتيش صلوات بفرستي🥺💜دوباره لطف خدا شامل حالم شد یه پسر دیگه بهم داد نتیجه تمام صبوری هام با فاصله سنی ۲سال 😍وقتی پسر دومی ۲ماهش بود فهمیدم ام اس دارم لطفا برای سلامتیم صلوات بفرست خواهرکم🥹🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا آوردی صد تومن؟؟؟

دیه گرفتم😂سرنشین بودم راننده ام مامانم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

طرف قابل اعتماده خود مامانم چهارساله ۳۰۰ملیون دستش داره

من بودم نمیکردم چون دقیقا قابل اعتماد ترین فرد فامیل ما ۲ میلیارد از خالم گرفت به بهانه خرید و فروش طلا و سود و رفت کانادا دیگه پیداش نیست تازه طرف‌۲۰ سال تو کار طلا بود مغازه دار بود

با صد تومن بری خرید و فروش ماشین😕🤕

اره راهش هسته

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

همش 3 4 تومن بده واسه 100 تومن نه بابا

از بانک بیشتر میده که

میدی دست کسی آخرسر پولتو میخوره میگه همون ماهی سه تومن که دادم پولت بوده

نه قابل اعتماده

بزار بانک وام بگیر  کاری شروع کن

چه کاری؟؟💔