2777
2789

توی شیر؟؟😳

منظورت سینک هس؟

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوای چیکارکنی

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

بزار یخش کامل آب بشه

بعد بشورش 

نمک و ادویه بزن و کاملا ارد بزن به همه جای ماهی

روغن بزار داغ بشه .. بعد سرخ کن

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
چرا در اوردی؟ چرا گذاشتی تو شیر و الان چرا نمیدونی چکار کنی از اول میخواستی چکار کنی مشکلت چیه ا ...

خیر سرم از توی اینترنت خوندم ک بزارید توی شیر خوردنی دیگه بوی بده نمیده

انجامش دادم

ولی من میخوام اینو واسه شام درست کنم ن ناهار

اگه بندازمش بره اورانگوتان (شوهرم)می‌فهمه بیچارم می‌کنه 

اگه بد بشه آبروم روی جلوی ننه و باباش می‌بره😭😭😭😭

ن بابا شیر خوردنی 

وا چرا ماهی گذاشتی تو شیر؟؟😳😳😳😳😳😳😳😳😳

خیر سرم از توی اینترنت خوندم ک بزارید توی شیر خوردنی دیگه بوی بده نمیده انجامش دادم ولی من میخوام ...

زود درش بیار از تو شیر  از کی گذاشتی؟؟

واسه بوش باید ادویه مخصوص ماهی بگیری

اینترنت چرت نوشته

از تو شیر درش بیار آب بگیر رو ماهی ها بشورشون

بزار تو فریزر دوباره

موقع شام یک ساعت قبل درشون بیار ذوب بشن یخشون بعد درستشون کن 

نگا کن اگه ماهی ها نرم نشدند یعنی خراب نشدند عنوز خوشمزه در میاند بازم...

میخوام واسه شام درستش کنم  اصلا ی غلطی کردم توش موندم

گذاشتیش داخل شیر گاو؟

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین