2777
2789
عنوان

ناراحتم 💔😒😒😒😑😑

95 بازدید | 4 پست

از وقتی رفتم دانشگاه همه چی روز به روز داره بدتر میشه . من یه آدم خجالتی بودم و روز اولی که رفتم سعی کردم قوی باشم و از هیچی ناراحت نشم و با همه محترمانه باشم . ولی بازم هیچ دوستی پیدا نکردم ! از زمان مدرسه هم همین بود من تنها بودم . بعد کلاس یه عالمه خودشیرین داره که همه باهم دوستن . اونا فقط تو کلاس خودنمایی میکنن نماینده کلاس شدن و استادام اونارو تشویق میکنن و اعتماد به نفسشون میره بالا .‌و من که الان بعد سه ماه احساس یه آشغال مچاله شده رو دارم 🥺🥺🥲😒😒😑😑تموم اون حسای خوبی که برای خودم ساخته بودم ازبین رفته و دیگه قوی نیستم . از طرفی سر کارمم مشکل دارم . چون همین آدمای خودشیرینی که اتفاقا همه هم باهم دوستن و همدستن هی به موفقیت هم کمک میکنن و منی که تنهام ولی اتفاقا تلاش زیاد میکنم نتیجه ای نمیگیرم 🥺🥺💔💔😒😒😑😑🥲🖤

عزیزمممم

انشاالله سرنوشتت قشنگ باشه 

به کار کردنت ادامه بده خیلی روی اعتماد بنفست تاثیر داره 

اعتماد بنفس رو ک بدست بیاری هما جیز خیلی بهتر نمیشه 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم

بله گفتتون شاید تجربه خیلی باشه از جمله خودم  برقراری ارتباط  چه از نظر کلامی  حسی ،وهمچنین روابط اجتماعی بعضی ارثی وبعضی مربوط به محیط ودوستان است که باهم هستند  .ومتاسفانه همه خودشیرینی ها را دوست دارن تا افراد کاری واین تو محل کار منم صدق میکنه

افتادگی آموز اگر طالب فیضی          هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببخشید میخواستم تایپ کنم ک بهتر میشه

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم

سعی کن کارهایی که میکنی بزرگش کنی وزود به بالا دستی برسونی  خیلی ها هستن نتیجه کار وزحمت دیگران را می‌دزدند وبه نام خودشان به خورد رئیس ودیگران می‌دهند 

افتادگی آموز اگر طالب فیضی          هرگز نخورد آب زمینی که بلند است