2777
2789
عنوان

من خیلی میترسم😭😭

167 بازدید | 3 پست

من20سالمه و وقتی18سالم بود سقط  عمد داشتم چون شوهرم بچه نمیخواست... البته حق میدادم خلاصه زیر نظر پزشک سقط نکردم با قرص سایتوتک فک کنم بود اسمش.... ک اونم بعدش فقط رفتم دکتر گف سقط شدع  اما بعدش نرفتم سونوگرافی 

الان میگم نکنه واسه بچه دار شدنم مشکلی پیش بیاد (از اون موقع تا الان ما جلو گیری طبیعی انجام دادیم با اینکه همه میگن خیلی خطر ناکه من باردار نشدم) میگم اگه بچه قبل بدنیا اومدنش هر مشکلی داشته باشه مشخص میشه نه؟ نکنه بعد بدنیا اومدن بفهمم مشکل داره 

حیف ازان آب ک پشت سر تو پاشیدم😜💦😏😂

سونو بده 

فقط اوتیسم مشخص نمیشه که اونم ژنتیکیه

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم بسپار به خدا.‌

شرایط هیچ‌وقت عالی نمی‌شه اگر می‌خوای صبر کنی تا اون‌موقع. حالا که جلوگیری طبیعی دارین، اگر دفعه‌ی دیگه دیدی باردار شدی و شرایط‌شو نداشتین، سقط نکن چون عواقب خوبی نداره، خصوصا چون یه‌بارم سقط کردی.

و این‌که نگران نباش. 

من اعتقاد ندارم خیلی به این آزمایش‌های غربالگری چون خودشونم می‌گن جواب‌هاشون احتمالیه ۱۰۰٪ نیست. برای همین بنا رو بذار بر سلامت بچه، مخصوصا چون سن‌ت کمه و اگرم سابقه بیماری یا ... تو فامیل درجه یک ندارین، پس احتمالش زیر ۱۰٪ عه که بچه مشکل‌دار بشه. توکلت به خدا.