2777
2789
عنوان

یه مرد تنها

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 27 پست

هومم فکر میکنم دارین زیادی منفی میبینید درمورد دختری ک میخاین زیاد سخت گیر نباشین ولی مورد با اختلاف سنی زیاد اصلا اصلا انتخاب نکید چون بسیاااار فرق میکنید..(الان من به داداش کوچیکم پمیرسم نمیدونم فکراش چین عجیبن دخترا هم همین طور)

سلام به شما

آفرین که راه درست رو رفتید 

و بدونید که اتفاقا اگر تو ۳۵ سالگی به یه رفاه نسبی رسیدید به خاطر درستی کارتون بوده

در ضمن سن سما خیلی بالا نیست و اتفاقا پخته تر شدید به نظرم اصلا این فکر رو نکنید که جوونی نکردید 

مثلا فکر کتید با یه خانمی دوست میشدید و به هر علت ازدواج نمیکردید هم آه اون دختر دامنگیر شما میشد و هم به راحتی دیگه نمیتونستید ازدواج کنید

موقعیت شما عالی هست به خدا توکل کنید و از خدا بخواهید همسری مناسب شما سر راه بزاره ان شاءالله🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان مشکلتون اینه ک جوونی نکردین؟ اگه مشغول این کارا شده بودین ک اسمشو گذاشتین جوونی موقیعت الانتونو داشتید؟ 

درواقع شما بهترین کارو کردین رفتین دنبال پیشرفتتون

سن اصلا مهم نیست الان فک کنین 20 سالتونه ازدواج کنین با خانوم و بچهاتون کیف دنیارو ببرین🥰

یعنی چی؟؟ !! اینمهمه زحمت کشیده پاک بوده تازه برید دنبال هوسبازی!!!!  اینها حرف  ...

منظور من تفریح و گشت و گذار و اینجورچیزاس 

هوس بازی چیه خیالت راحت باشه 

ممنون از دعاتون

چشم داداش دمت گرم واسه پیامت

خیلی خوبه داداش گلم. هیچوقت ناراحت و غمگین نباش دنیا ارزشش رو نداره ان شاالله خدا یک زن خوب و پاک و نجیب نصیبت کنه

یک عدد آقا هستم         (به هیشکی اعتماد نکن ، حتی من)
ممنون از همه بابت  راهنمایی و نظراتشون

شما باید خوشحال هم باشین ک وققتتون الکی هدر ندادین واسه خوش گذرونی و... همیشه وقت هست 

فقط مواظب باشین عمرتونو تلف نکنین 

منظورم اینه دنبال هدفی برین ک هم دنیارو داشته باشین هم اخرت