2777
2789
عنوان

موبایل در بارداری

143 بازدید | 12 پست

بچه ها من خیلی از موبایل استفاده میکنم اصن انگار اعتیاد پیدا کردم ایستامو پاک کردم نرم سر گوشی حالا هی میام نی نی سایت😅 الانم نگرانم بچه چیزیش بشه بخاطر امواج گوشی؟

کسی تا حالا اینجوری بوده؟

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من ولی شوهرم دعوام میکرد توی اتاق خواب موقع خواب نمیبردم حداقل.تویخونه کاکتوس بزار امواج میگیره

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
اره من ولی شوهرم دعوام میکرد توی اتاق خواب موقع خواب نمیبردم حداقل.تویخونه کاکتوس بزار امواج میگیره

عههه خوبه پس کاکتوس دارم

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
واي منم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

اخه به کارامم نمیرسم دیگه الکی بهونه بارداری هم میکنم😂

اخه به کارامم نمیرسم دیگه الکی بهونه بارداری هم میکنم😂

دختره بچه؟

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
اها حس کردم دختره

عزیزمم خیلیا میگن دختره بهم، ان شاءالله سالم باشه فرقی نداره

عزیزمم خیلیا میگن دختره بهم، ان شاءالله سالم باشه فرقی نداره

انشالا به سلامتی مبارک باشه عزیزم