2777
2789
عنوان

شوهر لوس

754 بازدید | 16 پست

سلام سلام. 

شخصيت خودم مستقله ، هرچيزي رو كه بخوام تلاش ميكنم و بدستش ميارم ، مريضي يا حال بد هم داشته باشم خودم از پسش بر ميام. 

از بچگي همينطور بزرگ شدم و الان جزو شخصيت ثابتم شده. 

اونوقت شوهرم 🤦🏻‍♀️

خدا نكنه يه ناخنش زخم بشه عين بچه ها بغض ميكنه و ناله كردنو شروع ميكنه. چند ماه اول باورم نميشه اين مرد با اين قدو هيكل با ريشو پشم چجوري ميتونه انقد دل نازك باشه. 

بهشت رو به بها ميدن؛ نه به بهانه. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا خب هر کی یه جوره،میبینی طرف اصلا تک تیراندازه ولیییی تحمل سرما خوردگی رو نداره

مثال میزنم،من مثلا آستانه تحملم برا درد بالاس ولی کرم ببینم جیغ میکشم از هر ارتفاع کوچیکی هم میترسم،اونی که دوسش دارم با خرس هم رو به رو شده ولی یه درد کوچیک عصبیش میکنه

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕

من هم همینطورم ولی حتی برادرم که در یک موقعیت تو خونه بزرگ شدیم ،احساس درد بیشتری میکنه،از کشیدن دندان عقل بگو ،حتی یه سرماخوردگی برایش سخته

شوهرم متعادل تره ولی به حسش پر و بال نمیدم

خب ما مردا کلا همینیم ، برای کسی که دوستش داریم خیلی مظلوم میشیم ولی نه دگ دراین حد که شما میگی  ...

اره يخورده پياز داغشو زياد كردم ولي برام تازگي داشت 

😅

بهشت رو به بها ميدن؛ نه به بهانه. 
خب ما مردا کلا همینیم ، برای کسی که دوستش داریم خیلی مظلوم میشیم ولی نه دگ دراین حد که شما میگی  ...

دیگه آستانه تحمل درد مستقل و غیر مستقل نمیشناسه😂

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕
من خودم تو موضوع درد مستقلم خدایی ، پدرمم در بیاد چیزی نمیگم 

آدمای اطراف من همشوووون با وجود صبوری که دارن کافیه مریض بشن دیگه عزا میشه

شوهر منم میزنه آدمارو جر واجر میکنه با چاقو واینا یکم عصبیه ینی 

ولی بیا ببین یه مسئله کوچیک خانوادگی میشه چه گریه ای میکنه

من باورم نمیشد

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

کلا عجیبن مردا😐😂

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟