2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول پلی کیستیک رو درمان کنید بعد برین لیزر چون پلی کیستیک تعادل هورمون ها رو بهم میریزه  و هم ...

اخه جانم پلی کیست همون تنبلی تخمدانه ؟ تنبلی تخمداتم ک هیچوقت فک کنم درمان نمیشه چیزی نیست ک از بین بره کلا چون منم دارم 😢

اخه جانم پلی کیست همون تنبلی تخمدانه ؟ تنبلی تخمداتم ک هیچوقت فک کنم درمان نمیشه چیزی نیست ک از بین ...

چرا از بین میره

من درگیرش بودم 

الان کامل از بین رفته 

چن بارم رفتم سونو دادم مطمئن شم دیگه اثری ازش نمونده

ولی یک فرایند زمان بره و حوصله و دقت میخواد

هم باید داروهات رو دقیق سر وقت بخوری هم اصلاح سبک داشته باشی

قطعا جواب میده ولی حدود ۲سال طول میکشه

من قبلا۳/۴ ماه یه بار پریود میشدم 

الان حتی نیم ساعت هم عقب نمی افته پریودم

چرا از بین میره من درگیرش بودم  الان کامل از بین رفته  چن بارم رفتم سونو دادم مطمئن شم ...

عزیزم میشه کامل بگی چیکارا کردی ت این مدت ک‌خوب شدی من ی هفته هست فهمیدم خیلی ناراحت و نا امیدم 

عزیزم میشه کامل بگی چیکارا کردی ت این مدت ک‌خوب شدی من ی هفته هست فهمیدم خیلی ناراحت و نا امیدم  ...

ناراحت چرا وقتی درمان داره

من قرص تحت نظر پزشک مصرف میکردم . حدود یک سال و نیم . قرص ال دی بود . ولی واقعیتش چون هر چندماه یه بار عوضش میکرد دکتر، اسم هاش یادم نیس دقیق. ولی قرص ها رو سر ساعت مصرف میکردم . و بهتره شب مصرف شه . من آلارم گذاشته بودم برا اون ساعت تا یادم نره . اولاش حتی با مصرف قرص هم پریود نمیشدم ولی رفته رفته بهترشد و بعد رفع کیست به طور کامل، سر ساعت پریود میشم . یعنی من 24 ام هر ماه راس ساعت 8 صبح پریود میشم . 

یکیم ورزش کردن هستش . ورزش افرادی که کیست دارن نباید سنگین باشه . چون احتمال ترکیدن کیست هست . ولی ورزش سبک خیلی کمک کننده اس .یکیم اینکه اگه اضافه وزن دارین باید کم کم نه یهویی ، کمش کنید . من حدود 10 کیلو کم کردم .

باید اصلاح سبک تغذیه صورت بگیره . خوراکی های مضر مثل چیپس پفک نوشابه شیرینی جات و چیزهایی که نمکشون زیاده و چیزهای سرخ کردنی مثل سیب زمینی یا بادمجون سرخ کرده ممنوع . سردیجات باید مصرفش کم شه و گرمیجات و غذاهای مقوی مصرف شه . 

ناراحت چرا وقتی درمان داره من قرص تحت نظر پزشک مصرف میکردم . حدود یک سال و نیم . قرص ال دی بود . ول ...

اهان خیلی مننون فقط من کیست ندارم تنبلی تخمدانه ب نظرتون با اینا از بین میره 

چرا از بین میره من درگیرش بودم  الان کامل از بین رفته  چن بارم رفتم سونو دادم مطمئن شم ...

من پریود میشم. نهایتا خیلی فاصله بیفته یکماه و نیم تا دوماه اونم یکیار در سال. هورمونام اوکین ولی پلی کیستیکم. باید دوباره آزمایش بدم ببینم چمه

لیزر صورت دوباره برمیگرده ساق پا و دست شاید یکمی جواب بگیری چه دارویی میخوری برا پلی کیستیک؟

هیچی نمیخورم. موهام کرکی نیستا. صخیم و مشکی. ارثی هم هست نه هورمونی