2777
2789

بخدا طلا

جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم  به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر گوشی لازم داری بخر اگر نه همون طلا

گوشی میخوام البته چون فقط ازش خسته شدم طلا هیچی ندارم مشکل اینه من قبل بالا رفتن دلار با این پول میتونستم ایفون11بردارم اما الان xمعمولی

گوشی میخوام البته چون فقط ازش خسته شدم طلا هیچی ندارم مشکل اینه من قبل بالا رفتن دلار با این پول میت ...

پس طلا بگیر . گاهی گوشی خراب میشه یا زیادی قدیمی میشه دیگه اپدیت نمیشه اره عوض کردنش منطقیه. ولی وقتی سالمه پولتو بدی طلا بهتره

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
گوشی میخوام البته چون فقط ازش خسته شدم طلا هیچی ندارم مشکل اینه من قبل بالا رفتن دلار با این پول میت ...

اگه گوشیت اوکی هست و مشکلی نداره طلا بخر . فقط برای اینکه از این گوشی خسته ای نخر

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست