2777
2789
عنوان

به برادرام زنگ میزنم جواب نمیدن

544 بازدید | 8 پست

با مامانم قطع رابطه کردم ، تاپیکای قبلی نوشتم ، اینجا هم مختصر میگم باز ...بدجنسه، دوبهم زنه، حسوده، چشم موفقیت و پیشرفت کسی رو نداره حتی بچه هاش، زخم زبون ، طعنه ، کنایه میزنه ، شوهرم اختلال روانی پیدا کرده همش مسخره میکنه میزنه تو سرم ، به اینکه سه تا پسر زاییده افتخار میکنه و کسایی که دختردار هستن از جمله خودم یا خانواده ی شوهرمو مسخره میکنه! و چون از جنس دختر بدش میاد ، از من متنفره ، ازش مهر مادری ندیدم ، هیچوقت حمایتم نکرده ، پشتم نبوده ، یعنی دوست برادرمو از من بیشتر تحویل میگیره ، چون مَرده، حالا خود برادرم بماند! پشت سر من همش بد میگه و منو از چشم همه میندازه ، دوران مجردیم هم همین بود، همیشه منو به باد کتک بابام و برادرام میداد، شوهر کردم دلش نیومد بزاره بابام یک ریال خرجم کنه ، نه جهاز نه عروسی ، هیچی ....پیش شوهرم کتکم زدن ، فحشم دادن تا اونم ازشون یاد بگیره ، چون از نظر اونا شوهرم خیلی تحویلم میگرفت و نمیتونست تحمل کنه ! آخرین باری هم که رفتم خراب شده شون باز پیش شوهرم تحویام نگرفتن، با رفتاراشون تحقیرم کردن، بیماریه شوهرمو مسخره کردن تو رومون ، وقتی هم دید ناراحت شدم ، بهم گفت : ر...ی...د..م تو اون دهنت!!!!

از اونموقع تصمیم جدی گرفتم باهاش برای همیشه قطع رابطه کنم، اونم عادتشه همه رو تنها میکنه با بدگویی و غیبت و دوبهم زنی تا همه بخودش پناه بیارن( مصداق بارز تفرقه بینداز ، حکومت کن) 

الان به برادرام زنگ میزنم ، جواب تلفنامو نمیدن ، میدونم باز این از خدا بیخبر چیزی گفته بهشون ! تا من از فرط تنها موندن ، پناه ببرم بهش 

اینکارو نمیکنم ! ولی کاش برادرام هم چشماشون رو خباثت ها و بدیهای مامانم باز بشه روزی و بفهمن چه ضربه هایی به خودشون و زندگیشون داره میزنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال همشون شو.اگه بتونی ینفعته.نزنگ.بگو همشون مردن. تو دلت براشون عزا بگیر و بسپار بخاک.خاک سرده. فراموش میشن.دیگه چ باید میکردن ک دشمن نکرده برات‌.

با انرژی و سرحال زندگی کن‌ برا خودت سرگرمی جور کن. تو چیزی از دست ندادی

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹

چرا بعضی برادرا اینقدر بی عاطفه ن ، من مامانمم دو بهم زن نیس هیچ مشکلی هم با برادرام ندارم بخدا اگه بهشون زنگ نزنم ۶ ماهم بگذره زنگ نمیزنن یا خونه بابام نبینمشون یادشون نمیاد خواهری دارن ولی من به خودشون و خانواده شون فکر میکنم اگه بشنوم کوچکترین مشکلی دارن قلبم درد میاد هر کار میکنم نمیتونم مث اونا بی تفاوت باشم 

عزیزم فقط نزار نفرت دلتو پر کنه..کامل باهاشون قطع رابطه کن ولی تنفرم ازشون نداشته باش..براشون دعا کن ک اینجوری آرامش خودت بیشتر میشه

بچسب ب زندگی و شوهرت.خدا بالاخره خودش حق و ناحق رو نشون میده

فاللهُ خَیرُ حافظً وهوَ اَرحمُ الراحمین❤️