2777
2789
عنوان

جیران

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 89 پست
جیران دوتا دیگ بچه میاره ک اونام میمیرن بعدش خوده جیران دق میکنه شاه تو حرم عبدالعظیم خاکش میکنه بعد ...

تازه یبار دوتا خاهرو میخاسته ی نامه های میدادن بهم میخاستن واسه هم تریاک بخورن بمیرن و انگشتر الماس میفرستاده واسشون و... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
تازه یبار دوتا خاهرو میخاسته ی نامه های میدادن بهم میخاستن واسه هم تریاک بخورن بمیرن و انگشتر الماس ...

کوروش کجا بود اون موقع ک ببینه شاه مملکت چقد هول بوده؟؟؟؟؟😑من خودم رو شاه سریال جیران قفلی زدم همش میگم خلص و تمت 🤦🏻‍♀️

ژِلفـُـونَمــ💊😌🧸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوروش کجا بود اون موقع ک ببینه شاه مملکت چقد هول بوده؟؟؟؟؟😑من خودم رو شاه سریال جیران قفلی زدم همش ...

اره منم سر اون هرچی. میگفتم ادای دستاشو درمیاوردم و میگفتم خلص و تمت 

هی کوروش اینارو میدید تشنج میکرد بدبخت 

اره منم سر اون هرچی. میگفتم ادای دستاشو درمیاوردم و میگفتم خلص و تمت  هی کوروش اینارو میدید تش ...

جرررررر کجاشو دیدی من ابروهم بالا میندازم شبی خودش 😂😂😂😑ینی تباهم بخدا 

ولی واقعا بهترین دوران حکومت ماله کوروشع

ژِلفـُـونَمــ💊😌🧸
جرررررر کجاشو دیدی من ابروهم بالا میندازم شبی خودش 😂😂😂😑ینی تباهم بخدا  ولی واقعا بهترین دو ...

😂صفویه و نادرشاهم بد نبودن ازنظر مملکت داری 

ولی ابهتی هخامنشیان داره هیچی نداره لامصب 

😂صفویه و نادرشاهم بد نبودن ازنظر مملکت داری  ولی ابهتی هخامنشیان داره هیچی نداره لامصب

من عاشق تاریخمممممممم ینی همیشه مطالعات اجتماعی 20بودم😍😂این خیلی خوب بود گفتار نیک رفتار نیک پندار نیک 

ژِلفـُـونَمــ💊😌🧸
من عاشق تاریخمممممممم ینی همیشه مطالعات اجتماعی 20بودم😍😂این خیلی خوب بود گفتار نیک رفتار نیک پندار ...

دقیقا منم

😂صفویه و نادرشاهم بد نبودن ازنظر مملکت داری  ولی ابهتی هخامنشیان داره هیچی نداره لامصب

منم عاشق هخامنشیانم😍😍😍😍😍😍

خواب نمی برد مرا ... یار نمی خرد مرا ... مرگ نمی برد مرا ... آه چه بی بها شدم