2777
2789
عنوان

جیران

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 89 پست

تو گوگل خوندم که وقتی جیران مریض میشه شاه هر روز خودش میره بسترش و دارو هاشو بهش می‌داده 

وقتی هم شاه ترور میه زخمی میره سر قبر جیران و همونجا سر قبرش جون میده 

عاشق انیس الدوله هم میشه چون شبیه جیران بوده و همیشه شاه میگه منو یاد جیران میندازه 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون حتما  میشینم یه دل سیر میخونم

تازه میگن جیران رو شاه توقصر دیده  بین رقصنده های ک مادرش انتخاب کرده بود و یجام میگن ندیمه بوده تو قصر 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
تازه میگن جیران رو شاه توقصر دیده  بین رقصنده های ک مادرش انتخاب کرده بود و یجام میگن ندیمه بود ...

ولی بیشتر مستنده که همون تو شکار دیدتش 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
تازه میگن جیران رو شاه توقصر دیده  بین رقصنده های ک مادرش انتخاب کرده بود و یجام میگن ندیمه بود ...

واجب شد بهم خوندش 

تازیخ زیاد دوست ندارم ولی اینا خیلی باحالن 

من مامان شدم🥲
میدونم عزیزم اما اگر جیران تاباب میلش بود چرا تذکر نمیداد توی دعوا فقط برخ کشید که مست میکنی نمیفهمی ...

درکل. جیران پخمه بود خیلی جنم نداشت واسه مردم کاری کنه یا شاه رو مطیع خودش کنع هرچی. بوده از شدق سری عشق خود شاه بوده ولی کار شاه بد بود اینجا نهایت زدیش دیگ چرا میفرستیش خونشون دیگ چرا جشن و... 

چهارتا عقدی داشته شب به شب با یکی بوده بع همشونم میگفت تو باهم برام فرق داری

تازه ستاره رو فکنم یا طلاق میده یا صیغه ایش میکنه بعد جیرانو عقدی میکنه تازه

تازه ستاره رو فکنم یا طلاق میده یا صیغه ایش میکنه بعد جیرانو عقدی میکنه تازه

من فک میکردم تاجی رو طلاق میده....سلطانه دیگ هرکاری دلش بخواد میکنه بعد کسی هم جرعت نداره بهش بگع چرا هرشب با یکی ای😑🤌🏻

ژِلفـُـونَمــ💊😌🧸
من فک میکردم تاجی رو طلاق میده....سلطانه دیگ هرکاری دلش بخواد میکنه بعد کسی هم جرعت نداره بهش بگع چر ...

😂راست میگیا 

این رعنا ازادی ور تو فیلم زخم کاری اینقد نیش زد ب بقیه اخرش خودش دیونه شد 😂اینجام پسرش میمیره و چس میشه میره ت هوا 

😂راست میگیا  این رعنا ازادی ور تو فیلم زخم کاری اینقد نیش زد ب بقیه اخرش خودش دیونه شد 😂اینج ...

واقعا معین میمیره؟؟؟؟؟کی میکشتش؟؟؟؟؟؟؟

واقعا خوش شانس ترین دختر جیران بود با قیافه دربه داغونش با روستایی بودنش شاه از عشقش به جنون رسید😂😂

ژِلفـُـونَمــ💊😌🧸
واقعا معین میمیره؟؟؟؟؟کی میکشتش؟؟؟؟؟؟؟ واقعا خوش شانس ترین دختر جیران بود با قیافه دربه داغونش با ر ...

ن بابا شاه دلش باند فرودگاه بوده 

اره بابا اینم فکنم میکشن یا مریض میشه بعد دوباره این بچه جیرانم میمیره و 2.3تا بچه های دیگش و دیگ خودشم مریضی میگیره و میمیره

ن بابا شاه دلش باند فرودگاه بوده  اره بابا اینم فکنم میکشن یا مریض میشه بعد دوباره این بچه جیر ...

جیران دوتا دیگ بچه میاره ک اونام میمیرن بعدش خوده جیران دق میکنه شاه تو حرم عبدالعظیم خاکش میکنه بعد کنیز جیران ک اسمش فاطمه بوده شاه عاشق اون میشع..... شاه دلش هتل بوده😂ولی فقط ورودی داشته خروجی نه🤣🤣

ژِلفـُـونَمــ💊😌🧸