somayehh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 15997 عنوان عروس هلندی 94 بازدید | 11 پست سلام دوستان عروس من لوتینو ۲ماهه بود به گفته فروشنده الان۷ماهس اولا ک هیچ صدایی نداره نمیخونه نمیدونم چراالان متوجه شدم چندتا پر بلند دمش افتاده ته اون پری ک افتاده انگار توش قرمزه چرا میدونین لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏 1401/09/08 | 00:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هاالووین عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 1535 برا ما که من با همون قیافه بیریختش عاشقشم اصلا نمیخونه ،بعد پراشوخودش میکشه خون میاد 🥲💔کلی دکتر بردیم میگن عصبیه خوب نشد
آوادان عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 2859 برا ما که من با همون قیافه بیریختش عاشقشم اصلا نمیخونه ،بعد پراشوخودش میکشه خون م ... ای خوودا🥲🥲شاید افسردگی داره طفلی رویاهات رو برای آدم ها تعریف نکن، نشونشون بده!
somayehh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 15997 وااای🥲مثل برا ماس بیچاره شدی خواهر 😂 چرا لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50633 برا ما که من با همون قیافه بیریختش عاشقشم اصلا نمیخونه ،بعد پراشوخودش میکشه خون م ... ببخشید ی لحظه خندم گرف بابت حرف اخرت ،اخه چرا عصیبی باشه از بچگی گرفتیش؟ از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
somayehh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 15997 ای خوودا🥲🥲 شاید افسردگی داره طفلی رو تنش خون میاد یا پره خونیه لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏
هاالووین عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 1535 ای خوودا🥲🥲 شاید افسردگی داره طفلی شاید ولی هی خواستیم بدیم بره دلمون نیومد 💔دیگه مامانم گفت همیشه نگهش میدارم ببین انقد زرنگوبامزس حرف نداره غذا بیاریم بدورومیزه برنج بخوره 😂
somayehh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 15997 شاید ولی هی خواستیم بدیم بره دلمون نیومد 💔دیگه مامانم گفت همیشه نگهش میدارم بب ... یعنی مریضی خاص نیس نه چون ترسیدم لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏
آوادان عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 2859 شاید ولی هی خواستیم بدیم بره دلمون نیومد 💔دیگه مامانم گفت همیشه نگهش میدارم بب ... ای جاناره ادم دلش نمیاد واقعا❤ رویاهات رو برای آدم ها تعریف نکن، نشونشون بده!
هاالووین عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 1535 رو تنش خون میاد یا پره خونیه پرو میکشه جاش روتنش خونی مبشه دیگه بعد تنها نذارینس تنها موندمی بیشتر میکشه 😕🥲
somayehh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 15997 پرو میکشه جاش روتنش خونی مبشه دیگه بعد تنها نذارینس تنها موندمی بیشتر میکش ... چند روزه تنهاسرو بدنش نیس برای من پری ک افتاده لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏