2777
2789
عنوان

بچه ها کمک

51 بازدید | 8 پست

دو‌هفتس عروسی کردیم‌ از اول هرغذایی درست کردم یک کاسه دادم مادرشوهرم اینا حالا حس میکنم هروز انتظار دارن چیکار کنم ک دیگ اینجوری نشه ی دفه دیگ ندم یا هرچندروز‌یکبار بدم نمیدونم‌چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم از اول اشتباه کردی حالامگ میتونی ندی توقع میکنن

البته اونم یک کاسه از غذای خودش میده ولی من‌خسته‌شدم 

باشوهرمم امشب سر این داستان دعوا کردم ناراحت شد گف مگ چیه ک زورت میاد میگن دستپختت خوشمزس 

البته اونم یک کاسه از غذای خودش میده ولی من‌خسته‌شدم  باشوهرمم امشب سر این داستان دعوا کردم نا ...

ناراحت نشیا ولی خیلی پتروسی مثل خواهر خودم

بابا چیکار داری اخه دختر زندگیتو بکن 

همیشه هر جا خوبیه زیاد کسافته

نمیخوام جسارت بکنما ولی نمیدونم این کارت از دلسوزیو دوست داشتن بوده یا ببخشید خودتو تو دلشون جا کردن

هر کدومش باشه اشتباه 

اصن خیلی صمیمی شدن تو خانواده شوهر اشتباهه قربونت برم

حتی خوب ترین خانواده ها

ناراحت نشیا ولی خیلی پتروسی مثل خواهر خودم بابا چیکار داری اخه دختر زندگیتو بکن  همیشه هر جا ...

اره چیکار کنم بخدا نمیدونم چجوری رفتار کنم ک صمیمی نشم ازه بخاطر اینکه خودمو مثلا جا کنم اینکارو کردم اما الان خیلی پشیمونم و انگار وظیفم شده دیگ میگن بیار ببینیم امروز چیکار کردی و اینا دیگ تصمیم گرفتم فردا فقط اندازه خودمون‌دوتا درست کنم و بگم ببخشید کم بود 

اره چیکار کنم بخدا نمیدونم چجوری رفتار کنم ک صمیمی نشم ازه بخاطر اینکه خودمو مثلا جا کنم اینکارو کرد ...

چیزی ک دوستانه میخوام بهت بگم اینک هیچوقت توی این موضوعاتی که پای خانواده همسرت در میونه با شوهرت دردودل  نکن و احساس واقعیتو نشون نده یکم سیاست به خرج بده مثلا میتونسی یه بهونه ی دیگه بیاری برا شوهرت نه اینکه بگی سختته چون با این کارت قطعا از چشم همسرت میفتی

چیزی ک دوستانه میخوام بهت بگم اینک هیچوقت توی این موضوعاتی که پای خانواده همسرت در میونه با شو ...

اره اشتباه کردم امشب دعوا کردم باهاش سر این‌موضوع اصلا سیاست ندارم اصلا