2777
2789
کاشت شقیقه رو دوستم انجام داد  خودمم کاشت ابرو انجام دادم

مبارکه.  منم میخوام پیشونیمو کوتاه تر کنم.  شما و دوستتون ب چ روشی کاشت انحام دادید؟  کی؟راضی بودید؟  ممنون میشم راهنماییم کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مبارکه.  منم میخوام پیشونیمو کوتاه تر کنم.  شما و دوستتون ب چ روشی کاشت انحام دادید؟  ...

ممنونم عزیز م برای من از پشت سرم یه برش یک سانتی در ۱۰سانت برداشتن البته بعدش روش مو در اومد دیده نمیشه برای کاشت شقیقه باروش fut برای اقایون رو میگفتن با روش fit انجام‌میدن باید معاینه کنن دوستم اول براشون عکس فرستاد از روعکس هم بهش قیمت دادن هم روش کاشت رو توصیح دادن بهش

راضی بودید هردو تاتون؟ 

بله واقعا ارزشش رو داشت مخصوصا من که ابرو نداشتم همش درگیر تتو و میکرو و ترمیم ووواینا بودم ولی کاشت به نرور زمان بعد از گذشت فاز های ریزش عالی شده درسته تند تند بلند میشه ولی همش ۱دقیقه زمان میبره کوتاه و مرتبش کنم 

بله واقعا ارزشش رو داشت مخصوصا من که ابرو نداشتم همش درگیر تتو و میکرو و ترمیم ووواینا بودم ولی کاشت ...

خداروشکر که راضی هستید.  پس رشدش زیاده نسبت ب موی ابروی واقعی؟  هزینش چقدر شد؟ 

خداروشکر که راضی هستید.  پس رشدش زیاده نسبت ب موی ابروی واقعی؟  هزینش چقدر شد؟

بله ابرو رشدی نداره وای وقتی کاشت انجام‌میدی چون از موی سر هست رشدش زیاده مثل مو.هزینه اش ۶ونیم امروز هم استوری شونو دیدم   تخفیف گذاشته همون قیمت پارسال 

سلام عزیزم.دوستت ریزش مو نگرفت؟ طبیعیه یا تابلوعه که کاشت شده؟اگه تهرانه بیزحمت آدرس و شماره بده منم ...

سلام نازنینم  خیلی خوب شد طبیعی ه.

بله   تهرانن شماره اش رو میدم خودت دقیق ازشون بپرس 

هم هزینه و هر سوال دیگه ای که داری جواب میده 

۰۹۰۳۵۸۰۴۱۴۱ خانم گل پرور