2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد ظهر پیاده اومدم خونم فکر کنم باد خورد تو صورتش اینجوری شد

الهی بمیرم بچه خدایی نکرده مریص بشه آدم داعون میشه من خودم که مریضم هیچ دخترمم سرماخورده چه سرفه های وحشتن‌اکی میکنه ،دیشب که تاصبح نخوابید دعا کن امشب اروم بگیره💓

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
الهی بمیرم بچه خدایی نکرده مریص بشه آدم داعون میشه من خودم که مریضم هیچ دخترمم سرماخورده چه سرفه های ...

ببین آبجی واسش شیر یک لیوان بزار روگازبه جوش که اومددوتا قاشق بارهنگ بریز بزار. 5دقییقه بجوشه بده بخوره خیلی خوبه

سرما خوردگی اولشه پسر منم با این ریزش بینی شروع شد الان خودم و شوهرم گرفتیم چند مدله اول ریزش بینی گلو درد بعد درد گلو تموم میشه بینی چرکی میشه بعد چشم هم عفونی میشه بعد گوش هم درگیر میشه خیلی طول میکشه از بدن بره من خودم ریزش بینی نداشتم ولی پا درد و کمر درد گرفتم گلو رو که نگم وحشتناک ببر دکتر چون دارو فرق داره واسه پسرم یه انتی بیوتیک داد واسه خودم یه نوع دیگه اولش پسرمو بردم بدون عفونت بود دکتر فقط سرما خوردگی و دیفن داد با اسپری بینی بعد چند روز شروع شد 

مراقب باشید حتی اگه تایپیک نزنید بازم یه جا تو دام نی نی سایت می‌افتید و لغو کاربری میشید حتی تو تایپیک دیگران بی‌هیچ گناهی لغو کاربری شدم نی نی سایت قدیم mardin nanaz
ببین آبجی واسش شیر یک لیوان بزار روگازبه جوش که اومددوتا قاشق بارهنگ بریز بزار. 5دقییقه بجوشه بده بخ ...

جدی؟حتما امتحان میکنم دستت درد نکنه عزیزم ان شالله خدا دخترت رو برات حفط کنه 💓💓🥰

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم