2777
2789
عنوان

بیاید درد و دل کنم 😔

197 بازدید | 22 پست

بچه ها دلم خیلی سنگینه ، اصلاااا اهل درد و دل نیستم بیشتر به شوهرم میگم نمیزارم چیزی تو دلم بمونه ولی اگه یه درصد احتمال میدادم تو دعوا و بحث همینا رو نزنه تو روم بهش میگفتم ، قضیه از این قراره که ما اسفند خونه خریدیم همشم از پس انداز خودمون بود و پول طلاهام و چون پدرشوهرم بازنشست شد کل پول پاداش بازنشستگیشو لطف کرد داد بهمون که خدا خیرش بده 🙏 ولی بابای خودم قدم از قدم برنداشت 😔

من ادم متوقعی نیستم و همیشه دستم رو زانوی خودم بوده خداروشکر ولی تو همچین مسئله ایی که با توجه به اینکه من ده سال مستاجر بودم و خییییلی سختی کشیدم با بجه کوچیک دلم میخداست یه تعارف خشک و خالی بزنه هر چند چیزی نمیخواستم 

من مامان یه دونه محمدحسینم 😊😊

ومنی که تا مطب دکتربخوام برم بابام‌میگه کارت منو بگیر و خانواده شوهر زنگ نمیزنن که یه موقع تو دردسرنیفتن.اصا ازپدرت انتظارنداشته باش این دومادا نمک به حرومن اخرم میگن پدرخودمون

به تایپ اشتباهم گیرندید حوصله ویرایش ندارم 

خدا به پدر شوهرت سلامتی بده

ما که نه پدر نه پدر شوهر یه قرون کمکمون نکردن با زحمت خونه خریدیم

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون موقع یه خونه یه هوا بزرگتر دیدیم خیلی خوب بود طرف پول نیاز بود میخواست زیر،قیمت بده شوخی به بابام گفتم مبتونی وام جور کنی دویست تومن یا کسیو میشناسی ازش قرض کنیم ؟ 

گفت خب ماشینتون رو بعروشید در حالیکه ماشین ساده داریم که قیمت نداره اصلا تازه اون عصای دستمونه ، برگشت گفت کوچیکترشو بگیرید مجبورید مگه ،

من گفتم فقط سوال کردم چیزی نمیخوام 

عزیزم کم پیش میاد پدرزن به داماد کمک کنه😄 خودتو درگیر چنین مسائلی نکن

خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿

برو خداروشکر کن ک پدرشوهرت اینهمه پول داده. برا ما حتی ی قرون هم نمیده .    از پدرتم ناراحت نباش وظیفش نیست

خدایا حسرت شنیدن کلمه مامان رو به دل هیچ زنی نذار  🌼 آمین 🌼 .  اگه اومدی پیجم لطفا واس من و همه اونایی که منتظرن دامنشون سبز شه صلوات بفرست لطفا♥️ 

عیبی نداره خدا به شوهرت و خودت سلامتی بده به قول مامانم دعا کن شوهرت زنده باشه همیشه دوستت داشته باشه این چیزا غصه نداره 

بی خود خودت رو ناراحت نکن حالا پدر من که هر وقت اومد خونمون دست خالی نیومد و همسرم که  حتی زورش می یاد یه تشکر کنه 

هی هم میگفت من که ندارم نوچ ، ماه بعد که اثاث کشی داشتم گفت مغازه خریدم پونصد میلیون 😔 البته همشو من ندادم از عمو و فلانی قرض کردم فقط پنجاه تومنشو داشتم 😔 یه جوری شدم ولی چیزی نگفتم ، دیگه از همون موقعم افتاد تو بدهی و قرض 

گفته بود کولر خونتون با من ، که زد زیرش شوهرم رفت خرید خیلی کوچیک شدم جلوش ، طوری که اولین بارم اومد خونمون هیچی نیاورد  😔

خیلی کوچیک شدم پیش شوهرم 

حالا الان یه ماهه میخواد بهم پنج تومن بده هی امروز هی فردا 

هی هم میگه یه چیزی بخر که نیاز داری طلا بخر اخه با پنج تومن چه طلایی میشه 

امشب بالاخره ریخت ،شوهرم میگه چشمت روشن بالاخره بعد هشت ماه کادو خونمون رو دادن 😔

چرا توقع داری پدرت کمک کنه حالا وضع پدرت خوبه؟بیین فردا خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد  شوهرت ی بار پدرتو فش بده با د باره اش گلایه کنه ناراحت میشی 

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 
هی هم میگفت من که ندارم نوچ ، ماه بعد که اثاث کشی داشتم گفت مغازه خریدم پونصد میلیون 😔 البته همشو م ...

من این جور مواقع اصلا به شوهرم رو نمیدم خدا رو شکر خانواده خودش هم اصلا کاری براش نمیکنن که بخواد منت بذاره

خدا به پدر شوهرت سلامتی بده ما که نه پدر نه پدر شوهر یه قرون کمکمون نکردن با زحمت خونه خریدیم

من از هیچکدومشون توقع نداشتم چون هر دو کارمندن و دستشون تنگ ولی بابام پول پاداشش رو یه قرون حتی شیرینی هم نداد بهم همشو گذاشت تو بورس که روز به روز گند تر از روز قبل میشه ولی پدرشوهرم زحمت سی سال خدمتش رو داد بهمون 

عزیزم کم پیش میاد پدرزن به داماد کمک کنه😄 خودتو درگیر چنین مسائلی نکن

اخه اطراف من پره از ادماییه که پدرزن واسه داماد خونه خریده یا ماشین خریده یا خرید خونشو میکنه 

هر چند من اصلاااااا همچین توقعی ندارم و نداشتم ، بحث من خساسته پدرمه حتی در تعارف زدن  که حداقل جلو شوهرم سربلند شم که بابام گفت ولی من رد کردم و نخواستم