2777
2789
عنوان

نظرتون درباره طعم قهوه ترک؟😑😐

1085 بازدید | 16 پست

من امروز کسی نبود خواستم خودم درست کنم مث قبل نشد 

کلا حالت تهوع میگیرم از نوشیدنش😑😐

(اما حتما باید امشب میل کنم😑😂)

چن همون قهوه ی قبلی نیس طعمش اینطور شده یا من بد درست کردم؟😶💔

روش شما چطوره

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

من دوسش ندارم .. مجبورم کلی شکر توش بریزم یا با دوتا شکلات بخورمش  

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قهوه ترک ک راحت آماده میشه 

قهوت تاریخ انقضاش تموم نشده ؟ 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
من دوسش ندارم .. مجبورم کلی شکر توش بریزم یا با دوتا شکلات بخورمش

ینی من بد درست نکردم؟

زنگ زدم ب مامانمم گفتم بلد نیستم خراب کردم😶😂

دقیقا منم اینو میگم😐 طعم🤢 ولی بقیه میگن خوشمزس😐

مجبورم بخاطر درسای فردا مگر ن حالم بهم میخوره ازش

خیلیییی خوشمزس 

یه قاشق چایخوری پودر قهوه و یه فنجون اب سرد و یه قاشق چایخوری شکر بریز تو قهوه جوش بزار رو کوچکترین شعله گاز و زیرشو کم کم کن 

وقتی از کناره ها شروع کرد به قل زدن خاموشش کن نباید قل بخوره 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
ینی من بد درست نکردم؟ زنگ زدم ب مامانمم گفتم بلد نیستم خراب کردم😶😂

نه بابا خیلییی تلخه😫😫😫

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
قهوه ترک ک راحت آماده میشه  قهوت تاریخ انقضاش تموم نشده ؟

نه دیروز گرفتن بخاطر همینه برام سوال شده

من زیاد درست میکنم البته برای بقیه😅

یه فنجون آب سرد (از این کوچیکا که مال قهوه است) با یه قاشق چای خوری سر صاف قهوه باهم مخلوط میکنم تو قهوه جوش میریزیم(شیرجوشم میشه) رو شعله ملایم همین که شروع کرد به جوش ریز زدن برمیدارم برای سرو

خدایا پسرامو در پناه خودت حفظ کن
خیلیییی خوشمزس  یه قاشق چایخوری پودر قهوه و یه فنجون اب سرد و یه قاشق چایخوری شکر بریز تو قهوه ...

ی حالتی گرفته بود 

ک قسمت بالا آب بود خود قهوه هم رفته بود پایین

حبابی هم تشکیل نشد😐😂

یه فنجون آب یه قاشق چای خوری قهوه شکر یک یا دو قاشق بریز یکم هم بزن با شعله متوسط بزار رو گاز از بقل کم کم شروع کرد به جوشیدن یه خامه مانند وسط جمع میشه قبل از اینکه جوش خوردن به وسط برسه از رو گاز بردار فقط یه حلقه مانند وسط جمع شد بردار اگه دیر تر برداری کف از بین میره

مراقب باشید حتی اگه تایپیک نزنید بازم یه جا تو دام نی نی سایت می‌افتید و لغو کاربری میشید حتی تو تایپیک دیگران بی‌هیچ گناهی لغو کاربری شدم نی نی سایت قدیم mardin nanaz
من زیاد درست میکنم البته برای بقیه😅 یه فنجون آب سرد (از این کوچیکا که مال قهوه است) با یه قاشق چای ...

یعنی خواست جوش ریز بزنه بردارم؟

من اینو نزاشتم ب اون مرحله برسه الانم طعمش یجوری خام هستش

ممنونم💚

یه فنجون آب یه قاشق چای خوری قهوه شکر یک یا دو قاشق بریز یکم هم بزن با شعله متوسط بزار رو گاز از بقل ...

مرسی💚💚

یعنی خواست جوش ریز بزنه بردارم؟ من اینو نزاشتم ب اون مرحله برسه الانم طعمش یجوری خام هستش ممنونم💚

آره قبل از جوشیدن روش کف میکنه بعد شروع میکنه به جوشیدن

من موقع خوردن یه کوچولو شکر میریزم نه موقع درست کردن

بعدم چرا نسکافه نمیخوری یه لیوان بزرگ یا ماگ درست کن بخور مثل قهوه میشه برات مزه اش هم بهتره

خدایا پسرامو در پناه خودت حفظ کن