2777
2789
عنوان

اسکرین چت

327 بازدید | 17 پست

هر روز به هم پیا میدیم... اما گفته کار داره... من دیگه خیلی کم بهش پیام میدم... کلا ۲۴ ساعته حرف میزنیم...

حداقل روزی یه پیام...

همیشه من اول پیام میدم...

امروز میخواستم هیچی نگم... مثل دیروز که چیزی تم و اونم هیچ پیای نداد... حالا اومده پیام داده...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چن سالتونه؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

خوب حافظه اش مث ماهی باشه تو هم یادش میره چ برسه ب اینکه باید کیو فراموش کنه 

از این دید بهش نگاه کن☹️😂😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
خوب حافظه اش مث ماهی باشه تو هم یادش میره چ برسه ب اینکه باید کیو فراموش کنه  از این دید بهش ن ...

فکر کنم منظورش اینه که هرچیو فراموش کنه نمیتونه منو فراموش کنه😂😂😂😂😂

فکر کنم منظورش اینه که هرچیو فراموش کنه نمیتونه منو فراموش کنه😂😂😂😂😂

نه دیگه حافظه ماهی اینجوری نیس خودتو گول نزن😂😂😂😜

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز