2777
2789
عنوان

یه دختره هست ...😒😒😑😑

312 بازدید | 6 پست

یه دختره هست تو کلاسمون که دوستاش همه شاگرد زرنگای کلاسن ! بعد من قبلا باهاشون حرف میزدم دوست بودیم اما الان چندبار که پیش اومده که ازشون سوال پرسیدم بدش اومده . دوست نداره دیگه از دوستاش سوال بپرسم اونام دیگه باهام سرد شدن 😑😑😑😒😒😒😐 وضع مالیشم خوبه من نمیدونم این آدما از چی میسوزن 😐😑😑😒😒

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

منم ی دختره  ت کلاسمون هست دختر خونگرمیه و خاکی 

ولی امروز سرامتحان معلم تقلب میکردیم چیزی نمیفگت ی سوال مونده بودیم نوشته بود گفت باشه بنویسم هیچی تموم کرد رفت داد😐😐💔💔💔💔 حالا اخر جوبو نوشتم وی واقن این چ کاری بود😐😐😐😐😐

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش