2777
2789

خواهرم از غروب تلفن منو خونه رو سوراخ کرده ، من چون حوصله اوامرش رو نداشتم جواب ندادم 

آخر زنگ زده رو خط همسرم که پسرم صبح میرسه شهر شما ، میاد خونتون 

میگم من صبح سر کارم ، میگه میاد ازت کلید میگیره !!!

سری پیش هم که اومد خواهرم از ساعت ۵ صبح زنگ زد منو بیدار کرد که پاشو بچم نمونه تو سرما ولی پسرش ساعت ۸ رسید 

یبارم که کلا من تو شهرمون نبودم میگفت کلید بفرست بره یه هفته بمونه خونتون که اون موقع بهونه آوردم پیچوندم 

پسرش اینجا دانشجوعه که زود زود میاد 

اگه نظرتونه که عیب نداره خاله‌اشم و فلان ، اینجا عمو و عمه و ... داره ولی چون اونا بچه‌هاشون درس دارن اونجا نمیره ، بچه اونا بچه است واسه من نیس!!!

اینم بگم هر موقع من میرم شهر اونا ، این خواهرم اینقد میاد خونه مامانم و زنگ میزنه دست پیش میگیره که کار داره و مهمون داره که من اصلا نمیرم خونشون

الان خیلی اعصابم خورده ، پستم طولانی شد 

نه عزیزم گناه داره زشته بذاربیادخونتون خب عمو وعمه خونواده شوهرن راحت نیست ادم توخالشی

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ وقت از آدمایی که احساس میکنن خیلی زرنگن خوشم نمیومد😒

همچنین از کسایی که از ادم سو استفاده میکنن😕

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

فرقی نداره طرف مقابلت کی باشه مثل خودش باهاش رفتار کن ...

بهت زنگ زد و گفت پسرم داره میاد بگو همسرم میگه مملکت خرابه هزار اتفاقه ،نمیتونیم مسئولیت قبول کنیم ...راهنماییش کن یه خوابگاه بگیره برای پسرش ..

اینکه بچش میاد خونتون رو میشه تحمل کرد ولی اینکه میری شهرشون دعوتت نمیکنه که کاراتو جبران کنه خیلی زور داره.

خودت بهتر میدونی ولی به نظرگ به مامانت بگو بهش بگه یه روز دو روز نیست زشته بچتو میفرستی خونه خاهرت،جلو شوهرش سر افکنده میشه.برا بچش خابگاه بگیره.بخاطر خرجو مخارج‌نیست اصن‌ادم احساس راحتی نداره تو خونش.

فقط به مامانت بگو به خاهرت بگه تنها راهش.