2777
2789
عنوان

شما بلدین؟؟

116 بازدید | 13 پست

توی زمین چمن چ بازی هایی یا ورزشایی با بچه های دبستان ک تعدادشون بالاس و شیطونن انجام بدم؟؟بجز وسط وسطو

شعر بازی بلدین؟؟

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

بازی گرگی رنگی به چ رنگی به چه رنگهای قشنگی توی این دنیای رنگی....

بازی انگشترم انگشتر ... انگشتر کی هستی ؟ انگشتر یه دختر 

اسمش چیه اون دختر؟؟؟ اسمشو بگم یا فامیلش ؟؟؟ اسمشو بگو چه بهتر....

بازی توپ و تونل 

و هزاران بازی گروهی دیگه 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بازی گرگی رنگی به چ رنگی به چه رنگهای قشنگی توی این دنیای رنگی.... بازی انگشترم انگشتر ... انگشت ...

پسر هستن،توپ و تونل چیه؟؟

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
پسر هستن،توپ و تونل چیه؟؟

همه پشت سر هم وایمیسن و پاهاشون رو ب عرض شانه باز میکنن 

بعد باید حتما دوتا صف باشن

یک صف سمت راست یک صف سمت چپ 

دو نفر جلوی  صف باید از زیر پای بچه ها ک به شکل نیمه باز هستش چهاردستو پا حرکت کنن و برسن اخر صف و توپ رو بدن نفر اخر 

نفر اخر بدو بدو میاد اول صف و باز همین کار تکرار میشه تا همه ی بچه های داخل صف توپ رو برسونن دست دوستاشون و یک دور کامل همگی بازی کرده باشن 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
همه پشت سر هم وایمیسن و پاهاشون رو ب عرض شانه باز میکنن  بعد باید حتما دوتا صف باشن یک صف سمت ...

آها گرفتم چی میگین👌

بعد عزیزم میگم یه شعر هست میخونن و میوئن بعد میگن باصدای چی؟میگن مثلا گربه😂😂میومیو میکنن

یا جوجه جیک جیک میکنن

اونو بلدین؟

آها گرفتم چی میگین👌 بعد عزیزم میگم یه شعر هست میخونن و میوئن بعد میگن باصدای چی؟میگن مثلا گربه😂😂 ...

عمو زنجیر باف بود فکر کنم

ک میگفت عمو زنجیر باف بلهههه 

زنجیر منو بافتی؟؟؟ بلهههه

پشت کوه انداختی ؟؟؟ بلهههه (البته پشت کول منظورشه) 

بابا اومده

چیچی اورده 

نخودچی کشمش 

با صدای چی؟؟؟ 

مثلا صدای گربه 

همه بچه ها میگن میووو میووو

عمو زنجیر باف بود فکر کنم ک میگفت عمو زنجیر باف بلهههه  زنجیر منو بافتی؟؟؟ بلهههه پشت کوه ان ...

آفرینننن خودشه🥺🥺🥺🥺مرسی واقعا عزیزدلم

میگم هستی هنوز توروخدا سوالامو بمون جواب بده

آفرینننن خودشه🥺🥺🥺🥺مرسی واقعا عزیزدلم میگم هستی هنوز توروخدا سوالامو بمون جواب بده

اره گلی هستم جانم در خدمتم 

بازی گرگی رنگی به چ رنگی به چه رنگهای قشنگی توی این دنیای رنگی.... بازی انگشترم انگشتر ... انگشت ...

بازی گرگی رنگی هم میگی ادامشو؟؟

اره گلی هستم جانم در خدمتم 

عزیزم من فقط یه زمین چمن دارم و دوتا توپ همین،بچه های پیش دبستان جدا میان

بچه های دوم و سوم و اینا هم جدا

بازی گرگی رنگی هم میگی ادامشو؟؟

اره عزیزم یک نفر گرگ میشه بقییه بچه ها فرار میکنن از دستش و دورش میچرخن و دست میزنن و میگن گرگ رنگی به چ رنگی ؟؟ به چ رنگهای قشنگی ؟؟؟ توی این دنیای رنگی به چ رنگی؟؟؟ بعد خود گرگ (اون دانش آموزی ک گرگ شده ) میگه مثلا رنگ سبز 

همه ی بچه ها باید فرار کنن و رنگ سبز رو پیدا کنن 

مثلا میتونه چمن باشه 

کوله پشتی یا کاپشن هاشون باشه ....

و وقتی اون رنگ رو پیدا کردن میرن دست میذارن روش 

اگه گرگ بتونه زودتر بگیرتشون اونی رو ک گرفته گرگ میشه 

عزیزم من فقط یه زمین چمن دارم و دوتا توپ همین،بچه های پیش دبستان جدا میان بچه های دوم و سوم و اینا ...

خب میتونید مثلا سبد بذارین یا یه دایره بکشید ک بچه ها از دور توپ رو بندازن وسط دایره 

خب میتونید مثلا سبد بذارین یا یه دایره بکشید ک بچه ها از دور توپ رو بندازن وسط دایره 

ممنونم عزیزم🌹🌹🌹فدات