2777
2789
عنوان

مسئله پوشش

301 بازدید | 15 پست

مامانم امروز بد جوری تویه فروشگاه خیتم کرد من پاور پوشیده بوده بودم کلاه پافرم سرم کردم محض احتیاط شالم سرکردم وکلاه گذاشتنی شال تویه گردنم بود بعد میگه این چه وضعیه؟؟ به شماهم گیر میدن؟؟

فقط خدا😍

خداروشکر من حجابم ب اختیار خودمه چادر اگ بخوام ب اختیار خودمه هیچی هم نخوام ب اختیارمه

بغل تابوت من گریه نکن      خودت باعث شدی اینجا بخوابم       نمیتونم تورو بغل بگیرممم         بدوتمومش کن خاکو بریز

توام نگاش کن و بگو این چه وضعیه؟ 

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اصلا گیر نمیدن میزارن باهر تیپی برم وحق ندارن واس پوششم تصمیم بگیرن 

افغانی ها در تاپیک های من شرکت،لایک، ریپ و... نزنن😊🤝🏻We should all be feministsفمینیست و مدافع حقوق زنان هسدم🌱 از همه ادم های زن ستیز متنفرم اگه تویی که داری امضامو میخونی و زن ستیزی از تو هم متنفرم ی سری از علمای سایت معتقدن دختر زودتر ب بلوغ فکری میرسه ولی جالب اینه همونا عقیدشون اینه همون دختری ک ب سن قانونی رسیده باید برای ازدواحش از پدر اجازه بگیره حق طلاق،حق خروج و... با شوهرش باشه حتی نمیتونه رییس جمهور بشه پس چیشد؟؟😏 مگه نمیگفتین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه؟ها؟ درواقع هرجا ب نفعتون باشه میگین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه هرجا ب ضرر میگین زن ناقص العقل و ضعیفه😏 زن ناموس نیس! یکی از احمقانه ترین روش های حمایت از یک زن اینه ک بگیم مگه خودت ناموس نداری؟ پس همونطور ک دوس نداری کسی مزاحم ناموست بشه تو هم مزاحم ناموس دیگران نشو انگار مردا باهم توافق میکنن ب مایملک همدیگه کاری نداشته باشن! زن یک انسانه مثل مرد زن ممکنه عشق کسی باشه ولی ناموس کسی نیس! اگر قرار باشه ناموسی وجود داشته باشه هرکی فقط و فقط ناموس خودشه بله مرد ها باید ب حریم زنان احترام بزارن ب خاطر اینکه زن ها خودشون مستقل از هر مرد دیگه ای انسانن و هیچکس حق نداره ب حریم انسان دیگه ای تعرض کنه عزیزم اگه از امضام خوشت نمیاد مجبور نیسدی بخونی انگار تمام مشکلات حل شده امضای من مونده😑 تو بحثم از من فشار میخورین سنمو وسط نیارین با تچکر😘

آره 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
ن اصلا گیر نمیدن میزارن باهر تیپی برم وحق ندارن واس پوششم تصمیم بگیرن 

آخه مونده دیگه الان هفته پیشم کلاه کاپشن سرم بود گیر ندادن تویه بعضی موقعیت ها توجه میکنن الان عروسی بودیم مختلط همه ی فامیل ما روسری سر کرده بودن من کلاه توربان  گیر ندادن خودشون گفتن میاد یا زمستون کلاه رو می ذارم کار ندارن

فقط خدا😍
آخه مونده دیگه الان هفته پیشم کلاه کاپشن سرم بود گیر ندادن تویه بعضی موقعیت ها توجه میکنن الان عروسی ...

سخت نگیر میگذره و ب خواست خودت میپوشی

بغل تابوت من گریه نکن      خودت باعث شدی اینجا بخوابم       نمیتونم تورو بغل بگیرممم         بدوتمومش کن خاکو بریز
هیچکسی حق نداره به پوشششتون گیر بده هرجور دوست دارین لباس بپوشین شما انسانین و‌میتونید تصمیم بگیرید ...

خب من تصمیم گرفتم و انتخابم کردم وتنهایی بیرون رفتنی مشکل ندارم فقط پیش اونا رعایت کنم ولی فرهنگ خانواده مون قبول نمیکنه باید یه جوری هم اداره کرد😔

فقط خدا😍