2777
2789
عنوان

امپولhcgواقدام

60 بازدید | 9 پست

سلام دوستان.امروزسونودادم دوتافولیکول ۱۳و۲۰داشتم.دکتردوتاامپولhcgوقرص فلوکونازول داد.وگفت فرداشب اقدام کنم.درسته؟گفت برای پسریبارفقط.فلوکونازول چطوربخورم؟کسی بودبااین روش باردارشده باش؟

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
سلام عزیزم منم این ماه لتروزول خوردم و آمپول hmgوhcgزدم اما پریود شدم خیلی ناراحتم خیلی.ایشالله برا ...

فولیکولت چندبود؟چندباراقدام داشتی و کی؟

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فولیکولت چندبود؟چندباراقدام داشتی و کی؟

من روز ۳پریودی رفتم سنو دگ نگفت بهم بیاد فقط گفت چه تاریخی بزنم آمپول .یه شب درمیون تازه شوهرمم آمپول hmgمیزد من شوهرم اسپرمش خیلی ضعیفع

خدایاشکرت هزاران بار شکرت

من روز ۳پریودی رفتم سنو دگ نگفت بهم بیاد فقط گفت چه تاریخی بزنم آمپول .یه شب درمیون تازه شوهرمم آمپو ...

ازمایش داده همسرت؟خودتم کاشک سونومیدادی ببینی فولیکولت چندبوده؟

ازمایش داده همسرت؟خودتم کاشک سونومیدادی ببینی فولیکولت چندبوده؟

اره شوهرم اسپرمش خیلی بهتر شده بخاطر همین آمپول داد بهمون.به خودمم دکتر بیشعور نگفت بیا برا فولیکول همون روز سوم گفت همه چیزت خوبه .از طرفی سوهرمم میگه دگ دکتر نمیریم 

شما آزمایش دادین خوب بودی چند وقت اقدامی 

اره دکترزیادی فایده نداره.من ۳ماه اقدام بودم نشد.خودم ویتاگنوس خوردم و روغن سیاهدانه هرشب مالیدم شکمم.ومغزیجات و خرماخوردم.فولیکولم این ماه خوب شده بود۲۰.رفتم نشان دادم دکتر.گفت عالیه.وامپول داده.تافرداشب اقدام کنم.توکل بخدا.شماهم زیاددکترنرو.همین کارای منه انجام بده.وبه همسرت ویتامین ای و دی بگیربده.وانشالله نتیجه میگیری

اره دکترزیادی فایده نداره.من ۳ماه اقدام بودم نشد.خودم ویتاگنوس خوردم و روغن سیاهدانه هرشب مالیدم شکم ...

شما شوهرت مشکل ندارع؟من هرچی دارو گیاهی بگی امتحان کردم ایشالله ک عزیزم حاجت بگیری

شما شوهرت مشکل ندارع؟من هرچی دارو گیاهی بگی امتحان کردم ایشالله ک عزیزم حاجت بگیری

توکل بخدا