2777
2789
عنوان

مصرف موادغذایی

336 بازدید | 29 پست

ماهی چقد گوشت و مرغ مبخورید؟بااین هزینه ها چه غذاهایی میشه درست کرد برای ناهار.

ما عادت داشتیم همیشه برنح میخوردیم اما بااین هزینه عا واقعا حقوقا نمیرسونه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نینی سایت پر شده از مواد غذایی 

متاسفانه دعدعه ها از خونه و ماشین تبدیل شده به سفره متاسفم واقعا 😔

خودت شاغلی ؟ اگر نه دوره ی یک نفر کار کنه ۳ نفر بخورن گذشته‌ شمام سرکار برو

لایک نکن زن ، کامنت بده کامنت خوبه

مرغ نه خودم نه همسرم دوست نداریم 

فقط سینه مرغ یک بسته تا دو بسته اگر نیاز شد میخرم برای پاستا و...

گوشت هم خورشتی من نمیخورم،مصرف چرخی بیشتر هست 

در حد ۲۵۰ خورشتی و ۳۰۰ چرخی 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟

ما مصرف مرغ وگوشتمون بالاست

ماه قبل حقوقو نریختن

یه هفته س مرغ و گوشت نداریم

دلم برا خانوادم میسوزه😂😂😂😂

بدغذام هستن

تا حالا اینطور نشده بود

ماهی ۴_۵تا مرغ و حداقل ۵ کیلو گوشت

گیانم 💚 فیدای 🤍 ایرانم❤                                                   هر کجا مرز کشیدند بیا پل بزنیم🥲🥰🤍🫂                    وطن ای مادر غم دیده ام ، وطن جانِ به لب رسیده ام ، وطن دردت به جانم💔🩹🫂                             
نینی سایت پر شده از مواد غذایی  متاسفانه دعدعه ها از خونه و ماشین تبدیل شده به سفره متاسفم واق ...

من شاغل نیستم.شوهرمم کارمند سادس.کجا برم سرکار خب.هرحا برم ماهی ۳.۴تومن بیشتر نمبدن که

برنجم سالی ۲۰۰ کیلو

گیانم 💚 فیدای 🤍 ایرانم❤                                                   هر کجا مرز کشیدند بیا پل بزنیم🥲🥰🤍🫂                    وطن ای مادر غم دیده ام ، وطن جانِ به لب رسیده ام ، وطن دردت به جانم💔🩹🫂                             
مرغ نه خودم نه همسرم دوست نداریم  فقط سینه مرغ یک بسته تا دو بسته اگر نیاز شد میخرم برای پاستا ...

۲۵۰گرمممم؟مگه میشه.چقد کوشت میریزین که یه ماهو میرسونه

۲۵۰گرمممم؟مگه میشه.چقد کوشت میریزین که یه ماهو میرسونه

نهههه😂

۲۵۰تومااان

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
من شاغل نیستم.شوهرمم کارمند سادس.کجا برم سرکار خب.هرحا برم ماهی ۳.۴تومن بیشتر نمبدن که

همون ۴ میلیون خیلی کمک کننده هست 

ما دو نفریم هر دوماه ۴ تا مرغ بسمونه ،با یک کیلو چرخی هم ۵ بار شامی درست میکنم ،اسنانبولی هم با گوشت تیکه ای ولی تکه های ریز و کم ،هگه غذاهای برنجی رو هم با نون میتونیم بخوریم حتی قیمه و قورمه و کوکو و عدسی و خوراک لوبیا و گاها آبگوشت میزارم شیربرنجم خوبه ی وعده ست 

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤