2777
2789
عنوان

چرا نمیشه؟😔

184 بازدید | 26 پست

سلاممن ۲۵ سالمه..... ۵ ماهه با شوهرم تلاش و اقدام میکنیم بچه دار شیم ولی هیچی به هیچی....پریودامم دوره ش شده ۴۰ روزه😔😔😔اخه چجوری خیلیا تو اقدام اول و دوم باردار میشن؟؟؟ دکتر بهم گفته تنبلی تخمدان داری....چیکار کنم؟ اگه تا اخر عمر بچه دار نشم چی😔😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا یک سال طبیعیه اگه نشد بیفت دنبال درمان

من سر دخترم بدون مشکل بودیم ولی نزدیک سه سال طول کشید

صبور باش عزیزم

بسپار به خدا

استرس هم خودش سمه 

بیخیال باش و بسپار به خدا

من دقیقن همون ماهی که واقعن از ته دلم بیخیال شدم و استرس رو گذاشتم کنار و واقعن توکل کردم باردار شدم

خدا💖 
تنبلی تخمدان با سبک زندگی سالم هم کنترل میشه راجع بهش تحقیق کن پریودات نامنظمه دیگه؟

نامنظم نیس طول دوره ش طولانیه....اتفاقا من همیشه غذای سالم میخورم و ورزش و پیاده روی هم دارم😔

عزیزم مادرم منو بعد از یک سال اقدام باردار شده در سن بالا 😅 ناامید نشو من ی نمونه شم ...دکتر برو ت ...

چند سالگی؟؟؟ من خیلی دوس داشتم مث بقیه یهو ناخواسته و زود باردار شم....الان حسرت میخورم ک چرا اولا میترسیدم و اقدام نکردیم🥲🥲

نامنظم نیس طول دوره ش طولانیه....اتفاقا من همیشه غذای سالم میخورم و ورزش و پیاده روی هم دارم😔

نباید بیشتر از ۳۵ روز بشه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
تا یک سال طبیعیه اگه نشد بیفت دنبال درمان من سر دخترم بدون مشکل بودیم ولی نزدیک سه سال طول کشید صب ...

ممنون از امیدت و حرفات ارومتر شدم😍😍😍 الیه زودتر خدا ب همه منتظرا بچه خوب بده