2777
2789
عنوان

میخام برعکس رفتار کنم

193 بازدید | 11 پست

بچه ها من چن ساله تو یه زیر زمین زندگی میکنم کرایه خیلی کم تو پایین‌ترین نقطه شهرمون مستاجریم. این مدت همش صبر کردم گفتم اشکال نداره فقط بخاطر اینکه همسرم پول پس انداز کنه خونه بخریم و هر سال بهم قول میده واسه سال بعد خونه بخره. ولی دیگه حرفشو باور ندارم. دیگه میخام امسال یه خونه تو بهترین نقطه شهرمون کرایه کنم و همه وسایل خونمو عوض کنم. چون همسرم خیلی پول به خواهر و برادر خونه پدرومادرش میده. بخاطر همین منم میخام از خواسته هام نگذرم. این همه سال هیچی نگفتم بخاطر اینکه خونه بخره ولی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاربسیتذخوبی میکنی ساختن وسوختن شده وظیفه ات ازنظرش که اینکاررومیکنههمیشه توقعت ببربالاازاین به بعدتابفهمه نیازهایی داری

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

کاربسیتذخوبی میکنی ساختن وسوختن شده وظیفه ات ازنظرش که اینکاررومیکنههمیشه توقعت ببربالاازاین به بعدت ...

امسال گفتم میخام خونه ی دیگه کرایه کنم و وسایلمون عوض کنم می‌خندید. باورش نمیشد. 

اره خب تو الان جوونی بری زیر زمین زندگی کنی پس انداز کنی بعد اونا بخورن

این همه سال سوختم و ساختم.  الان میگم نکنه بعدا عذاب وجدان بگیرم. بخدا جلو چش خودم ۴ تومن واسه مادرش جارو برقی خرید