2777
2789
عنوان

پرکاری تیروئید

3358 بازدید | 22 پست

وای بچه ها پنج شنبه عمل بینی دارم و دیروز آزمایش دادم برای عمل امروز جوابش اومد معلوم شد پرکاری تیروئید دارم  خیلی استرس دارم تا فردا ببینیم چی میشه .آیا عملم کنسل میشه یا نه 😭😭دوس ندارم کنسل شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تیرویید نرمال نباشه عمل نمیکنن  تا کنترل بشه البته اگه بخوان اصولی پیش برن الان دغدغتون بابد تیرویبد باشه چون پرکاری تیرویید خیلی مهمه  یعنی علائمی نداشتی جوش صورت طپش قلب گرگرفتگی ؟

تیرویید نرمال نباشه عمل نمیکنن  تا کنترل بشه البته اگه بخوان اصولی پیش برن الان دغدغتون ب ...

نه فقط ضرچبان قلبم بالاست چون افتادگی دریچه میترال دارم البته پارسال هم آزمایش تیروئید دادم برا تپش قلب منفی بود ولی دیروز تو آزمایش فهمیدم پرکاری دارم

تا جایی که می‌دونم و اطلاع دارم عمل نمیکنن مگر اینکه اونقدر حاد نباشه و اینا .و چون برای بیهوشی خطرناکه ..

بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱
لاغر ک هستم تپش قلبم دارم هرچی میخورم چاق نمیشم ولی یراهمه اینا قبلا دادهدبودمدمنفی بود تا دیروز ک م ...

حالا دوحالت وجود داره یا قبلی خطابوده یا این میدونید چراااا چون میگن معمولا طی یک سال کسی مبتلا نمیشه