2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارکه. میگم منکه مامان ندارم بچه دار شم چه غلطی دقیقا باید بکنم؟ کسی تجربه داره بگه که بد میترسم

نترس عزیزم من دوتا زایمان کردم میگذره بیمارستان خواهرم موند خونه هم یکی دو روز اول که هیچ بعدش خودم 

هرکه خوداند وخدای دلش که چه دردیست در کجای دلش😊
مبارکه. میگم منکه مامان ندارم بچه دار شم چه غلطی دقیقا باید بکنم؟ کسی تجربه داره بگه که بد میترسم

خواهرم زایمان کرد به مامانم گفت نمیخواد بیایی پیشم آخه مامانم نمیتونه کمک حال آدم باشه شب اول تو بیمارستان پرستار گرفت تا ده روزم کارا رو شوهرش انجام می‌داد خیلی ام راضی بود

منم سر زایمانام با اینکه سزارین بودم و مامانم میومد پیشم ولی از همون روز اول کارامو خودم میکردم چون همسرم نمی‌تونست خونه بمونه 

اصلا چیز ترسناکی نیست ان‌شاالله خدا کمکت میکنه

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی  
دورت بگردم همسرم نظامیه. نهایتا سه روز پیشم میمونه اینارو میدونم🤣 حالا تا نی نی بیارم یه گلی باید ...

عزیزم من بچه ی اولم فقط ۱۰ روز کسی پیشم بود از صبح روز ۱۱ خودم بودم و خودم تازه سنمم کم بود ۲۰ ساله بودم و شهر غریب 

سر بچه دوم شهر خودمون رفته بودیم دیگه برا زندگی اما من بچه ام اولم هنوز کوچیک بود که دومی اومد مامانم اولی رو برد خونه خودشو

دیگه من بودم و خودم 

غصه نخوری ها انگار اون لحظه خدا آماده میکنه آدمو یجوری که انگار سالهاست هی زاییدی و بچه بزرگ کردی 😂😂  همون قدر آماده به کار 😄

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

از مسافرت اومدیم مامانم اینا خوابن یکم سیب زمینی سرخ کردم و مرغ گذاشتم بپزه

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
ببخشید عزیزم منم هفته 40 بارداری هستم.شما زایمانتون طبیعی بود؟هفته چندم زایمان کردین

بله طبیعی زایمان کردم 

من یه روز مونده بود ۴۰ هفته ام تموم بشه زایمان کردم 

ببخشید شما رسم ندارین برین خونه مامانتون بعد ده روز؟؟ ما ده روز خونه خودمونیم بعد ده روز میریم خونه ...

چرا بعضی ها میرن ولی من نرفتم خونه خودم راحت ترم

والا من که مادر دارم هر وقت حامله میشم چون میدونه مادرشوهرم خیلی خر تشریف داره و اذیتم میکنه و شوهرمم پشتم نیست خیلی سواستفاده میکنه هر روز به یه بهونه ای اعصایمو بهم نیزنه خدا خیرش نده کاش میشد خودم بتونم از پس کارام بربیام و شوهرم پشتم باشه محتاج این به اصطلاح مادرنشم