2777
2789
خدا حفظش كنه من بارداو بودم مامانم فوت كرد با همسرم رفتم رايمان كردم و خيلي روزاي سختي داشتم😔

حتی تصورشم حالمو بد میکنه خدا به دلت آرامش بده امیدوارم اینقدر روزای قشنگی پیش روت باشه که تلخی اون روز هارو فراموش کنی

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خدا مادرتو حفظ کنه. خداروشکر بزرگ کردی رفته

ممنون.اره. خدا برای توام مهربونه عزیزم کمکت میکنه

خدایا من یه اشتباهی کردم و برای اشتباهم دارم ساعتها و روزها و هفته ها و ماه ها و سالها تاوان پس میدم خدایا غلط کردم اشتباه کردم منو ببخش و ازین وضعیتی که توش گیرکردم نجاتم بده.گره زندگی من فقط به دست خودت بازمیشه. خدایا منو ازدست این روانی نجاتم بده به هرحالت که خودت صلاح میدونی که میدونم بهترینهارو برای بنده هات میخوای. لطفا برای آرامشم و رسیدن به آرزوهام دعام کنید حاجتتون روا. 
الکی بگردم. الان خوبن؟ دو قلو خیلی سخت تره نه؟

وای روانی کننده شاغل هم هستم

تازه یه پسر بزرگ هم دارم دوازده ساله

ولی یه مادرشوهر فرشته دارم هر روز تا ساعت دو که سرکارم نگه میداره ناهارمم دو ساله درست میکنه 

مبارکه. میگم منکه مامان ندارم بچه دار شم چه غلطی دقیقا باید بکنم؟ کسی تجربه داره بگه که بد میترسم

مادرشوهر خواهرشوهر.خواهر.همسر.نگران‌نباش

‌ 𖤐⃟♥️•○━ ᵞᵒᵘ'ʳᵉ ᵐʸ ᵐᵒᵒᶰ ‌‌

قدم‌نورسیده‌مبارک عزیزم.من‌شام‌قیمه دارم نهارزیادگذاشتم برای شامم‌موند

شما میتونی ماکارونی.لوبیاپلو.عدس پلو.کتلت.الویه.عدسی.خوراک لوبیاو خیلی چیزای دیگه که سریع حاضرمیشه درست کنی البته بچه‌شیرمیدی حواست به خوراکت باشه نفخ‌حبوباتوبگیر

‌ 𖤐⃟♥️•○━ ᵞᵒᵘ'ʳᵉ ᵐʸ ᵐᵒᵒᶰ ‌‌