2777
2789
عنوان

یه راهنمایی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 39 پست
خیلی ادم حرصش میگیره از این پسر ها  ولی اصلا ضعف نشون نده ؛ احساس قربانی بودن هم نکن  بس ...

اره انگار چ خبرههه با این طرز فکرش.من لااقل توقع داشتم ازش اینقدر بچه بازی  در نیاره و کمی م‌تین باشه ن اینکه تازه شوخیو خحده با دخترا راه بندازه و بااونا گرم بگیرههه

اره همین کارو میکنم .ولی وقتی میاد با اون همکارای خانم همسن خودش شوخی و خنده راه میندازه اعصابم خورد ...

فقط به حال همچین پسری باید نیشخند زد 

تو  رو خدا میبینی چقدر هوا برشون میداره 

مطمئن باش ادم به این بی عقلی  و نادونی که حتی مدیریت رفتار هم نداره خوشبخت و خوشحال نخواهد بود و انتخاب درستی نداره در آینده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم بنظرم خوشحال باش ک الان کشیده کنار چون هشت سال تفاوت سنی چیزی نیس ک بشه نادیدش گرف 

مطمئنا سر همین خانواده پسر شمارو اذیت میکردن و مانع میشدن 

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍
فقط به حال همچین پسری باید نیشخند زد  تو  رو خدا میبینی چقدر هوا برشون میداره  مطمئ ...

اره همش‌میگم یعنی‌ چی حالا من ب شما نمیخورم ولی دلیل نمیشه بیای کل رفتارای خوبتو ببری زیر سوال ...لااقل کمی ‌متین باش ک منو این وسط نشکنی ..کلا عجیبه رفتارش برام ..

عزیزدلم بنظرم خوشحال باش ک الان کشیده کنار چون هشت سال تفاوت سنی چیزی نیس ک بشه نادیدش گرف  مط ...

ولی جالبه من ازاول میدونستم این سن رو وهمش ‌تحقیقم میکردم دیدم خیلیا با این تفاوت خوشبختن .حتی ساناز سماواتی ک بازیگره حدود ۱۰.۵ ازشوهرش بزرگتره و الان ده ساله دارن زندگی‌میکنن ...خیلیا گفتن خوشبختیم وسن مهم نیست با خیلیا حرف‌زدم ..ولی ایشون دیگه کنار کشید و منتفی شد

ولی جالبه من ازاول میدونستم این سن رو وهمش ‌تحقیقم میکردم دیدم خیلیا با این تفاوت خوشبختن .حتی ساناز ...

هیچ وقت ظاهری به زندگی اونا نگاه نکن 

ما نمیدونیم دلیل ازدواج اونا چی و بر چه اساسی بوده 

هیج وقت اونا هم نمیان بگن مردم ما اشتباه کردیم و الان راضی نیستیم .میگن ما خوشبخت و راضی هستیم 

هیچ وقت ظاهری به زندگی اونا نگاه نکن  ما نمیدونیم دلیل ازدواج اونا چی و بر چه اساسی بوده  ...

خوب میدونم ولی خیلیا میگن اصلا تو زندگیمون حس‌نمیشه سن ...ب هرحال اگر‌کسی واقعا خواهان باشه باید خیلی سبک سنگین کرد و تصمیم گرفت ک فعلا طرف من ک کنار کشید

ولی جالبه من ازاول میدونستم این سن رو وهمش ‌تحقیقم میکردم دیدم خیلیا با این تفاوت خوشبختن .حتی ساناز ...

عزیزم هیچکس از درون زندگی کسی خبر نداره 

مطمئنا شماهم یه نفری رو خدا برات میفرسته ک از بابت سن هم نگرانی نداشته باشین 

اصولا سن کم پسر مشکل ساز میشه یک بخاطر اختلاف خانوادش ۲ بیشتر اقایون دیر تر از خانوم ها به بلوغ فکری میرسن

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍
عزیزم هیچکس از درون زندگی کسی خبر نداره  مطمئنا شماهم یه نفری رو خدا برات میفرسته ک از بابت سن ...

ممنون گلم ازت ..ولی خدا امتحانای سختی از من توی زندگی‌گرفته تا الان ..اینم مثه اونا ..اگر‌این تجربه رو نگرده بودم خیلی بهتر بود ولی ناشکری نمیکنم ..شاید حکمتی درش هست

ممنون گلم ازت ..ولی خدا امتحانای سختی از من توی زندگی‌گرفته تا الان ..اینم مثه اونا ..اگر‌این تجربه ...

اره اصلا ب هیچ وجه دیگه رو نده بهش 

پی زندگی خودتو بگیر و مطمئنم موفق میشی