خیلی ادم حرصش میگیره از این پسر ها ولی اصلا ضعف نشون نده ؛ احساس قربانی بودن هم نکن بس ...
اره انگار چ خبرههه با این طرز فکرش.من لااقل توقع داشتم ازش اینقدر بچه بازی در نیاره و کمی متین باشه ن اینکه تازه شوخیو خحده با دخترا راه بندازه و بااونا گرم بگیرههه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزدلم بنظرم خوشحال باش ک الان کشیده کنار چون هشت سال تفاوت سنی چیزی نیس ک بشه نادیدش گرف
مطمئنا سر همین خانواده پسر شمارو اذیت میکردن و مانع میشدن
برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍
فقط به حال همچین پسری باید نیشخند زد تو رو خدا میبینی چقدر هوا برشون میداره مطمئ ...
اره همشمیگم یعنی چی حالا من ب شما نمیخورم ولی دلیل نمیشه بیای کل رفتارای خوبتو ببری زیر سوال ...لااقل کمی متین باش ک منو این وسط نشکنی ..کلا عجیبه رفتارش برام ..
عزیزدلم بنظرم خوشحال باش ک الان کشیده کنار چون هشت سال تفاوت سنی چیزی نیس ک بشه نادیدش گرف مط ...
ولی جالبه من ازاول میدونستم این سن رو وهمش تحقیقم میکردم دیدم خیلیا با این تفاوت خوشبختن .حتی ساناز سماواتی ک بازیگره حدود ۱۰.۵ ازشوهرش بزرگتره و الان ده ساله دارن زندگیمیکنن ...خیلیا گفتن خوشبختیم وسن مهم نیست با خیلیا حرفزدم ..ولی ایشون دیگه کنار کشید و منتفی شد
هیچ وقت ظاهری به زندگی اونا نگاه نکن ما نمیدونیم دلیل ازدواج اونا چی و بر چه اساسی بوده ...
خوب میدونم ولی خیلیا میگن اصلا تو زندگیمون حسنمیشه سن ...ب هرحال اگرکسی واقعا خواهان باشه باید خیلی سبک سنگین کرد و تصمیم گرفت ک فعلا طرف من ک کنار کشید
ولی جالبه من ازاول میدونستم این سن رو وهمش تحقیقم میکردم دیدم خیلیا با این تفاوت خوشبختن .حتی ساناز ...
عزیزم هیچکس از درون زندگی کسی خبر نداره
مطمئنا شماهم یه نفری رو خدا برات میفرسته ک از بابت سن هم نگرانی نداشته باشین
اصولا سن کم پسر مشکل ساز میشه یک بخاطر اختلاف خانوادش ۲ بیشتر اقایون دیر تر از خانوم ها به بلوغ فکری میرسن
برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍
عزیزم هیچکس از درون زندگی کسی خبر نداره مطمئنا شماهم یه نفری رو خدا برات میفرسته ک از بابت سن ...
ممنون گلم ازت ..ولی خدا امتحانای سختی از من توی زندگیگرفته تا الان ..اینم مثه اونا ..اگراین تجربه رو نگرده بودم خیلی بهتر بود ولی ناشکری نمیکنم ..شاید حکمتی درش هست
ممنون گلم ازت ..ولی خدا امتحانای سختی از من توی زندگیگرفته تا الان ..اینم مثه اونا ..اگراین تجربه ...
اره اصلا ب هیچ وجه دیگه رو نده بهش
پی زندگی خودتو بگیر و مطمئنم موفق میشی