2777
2789
عنوان

یه راهنمایی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 39 پست

من باهاش عادی رفتار میکنم انگار واسم اهميتی نداره مثل همه ست 

در مورد سن هم امروز یه کاربری عکس عروسی دختر عموش رو گذاشت عروس 35 ساله داماد 40 ساله اصلا هم سنشون اینقدر بالا نمیزد

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
من درک نمیکنم این مدل حرفارو  خب اول فکر کرده از نظز سنی مناسبه اما الان میدونه بزرگتره و نظرش ...

خوب سن ک دلیل بر خوشبختی نیست...کوچیکتر بودن دلیل بر خوب بودنه ؟؟؟..ازاول باید سن رو میپرسید و اینقدر نزدیک نمیشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی کی میگه شما رو ریز میبینه 

شاید این حسیه که خودت پیدا کردی 

اگه هم ریز میبینه شما خودتو ی مدت بگیر .مغرور باش و وا نده میگذره این دوره هم 

اونم بذار بره شما هم ب ی آدم بزرگسال نیاز دارید 

مرد ها وقتی وارد زندگی میشن ظرفیت این مسائل رو ندارند که دوستشون به روشون بیاره خانمت بزرگتره 

اسی کی میگه شما رو ریز میبینه  شاید این حسیه که خودت پیدا کردی  اگه هم ریز میبینه شما خو ...

نمیدونم ولی وقتی سرد برخورد میکنه حسم بد میشه نسبت بهش....من ب غیرازمسائل کاری باهاش هیچ حرف دیگه ای نمیزنم .مرسی ازت

خوب سن ک دلیل بر خوشبختی نیست...کوچیکتر بودن دلیل بر خوب بودنه ؟؟؟..ازاول باید سن رو میپرسید و اینقد ...

ببین دلیل بر خوشبختی نیست اما طرز فکر این آقا این مدلیه 

کسی رو که سن براش مهمه رو شما بذار بره سراغ سن مورد علاقه ش 

شما هم اگه میدونستی بزرگتری باید پیش دستی میکردی و میگفتی 

ولا من خواستگار زیاد ندارم و اتفاقا داره تنهایی بهم فشار میاره ولی پسری رو که یک ماه از خودم کوچیکتر بود رو راه ندادم 

این تربیت مرد های جامعه ماست به جای جنگیدن و انکار باید بپذیریم 

خوب پس شما هم فراموش کن‌.البته اختلاف سنی زیادی هست .من ‌‌‌‌‌‌‌دیدم بزرگتر ولی تا سه چهار سال .

سخته برام ولی اره باید فراموش کنم .اصلا ایشون میخاد بره از شرکت .فک کنم ب ‌خاطر همین مساله باشه

منم عادی ام اصلا هم خودمو ناراحت نشون نمیدم .ولی دلم شکسته

تا یه ماه هر روز یه تفریحی رو انجام بده، اگه عروسی دعوت شدی برو کلا شاد باش، یا کلاس رزمی چیزی ثبت نام کن تا حال و احوالت عوض شه

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
ببین دلیل بر خوشبختی نیست اما طرز فکر این آقا این مدلیه  کسی رو که سن براش مهمه رو شما بذار بر ...

چون مستقیم حرف ‌نمیزد نمیتونستم جلو جلو بهش بگم من بزرگترم . خیلی زشت میشد..ولی کاش گفته بودم ک الان اذیت نباشم . کلا دلم شکسته خیلی 

نمیدونم ولی وقتی سرد برخورد میکنه حسم بد میشه نسبت بهش....من ب غیرازمسائل کاری باهاش هیچ حرف دیگه ای ...

شما هم سرد باش 

نرو طرفش 

تا کارر واجب پیش نیومد باهاش حرف نزن 

زدی هم کوتاه و خلاصه 

پسره ی نادووون

ببین دلیل بر خوشبختی نیست اما طرز فکر این آقا این مدلیه  کسی رو که سن براش مهمه رو شما بذار بر ...

منم نسبت ب سن حساس بودم ولی ایشون رو نمیفهمیدم ک کوچیکتره ..اصلا مشخص نبود .ولی الان ک فهمیده هی داره بچه بازی درمیاره

چون مستقیم حرف ‌نمیزد نمیتونستم جلو جلو بهش بگم من بزرگترم . خیلی زشت میشد..ولی کاش گفته بودم ک الان ...

خیلی ادم حرصش میگیره از این پسر ها 

ولی اصلا ضعف نشون نده ؛ احساس قربانی بودن هم نکن 

بسپارش به کلیه چپت

پیش به سوی بعدی ها

شما هم سرد باش  نرو طرفش  تا کارر واجب پیش نیومد باهاش حرف نزن  زدی هم کوتاه و خلا ...

اره همین کارو میکنم .ولی وقتی میاد با اون همکارای خانم همسن خودش شوخی و خنده راه میندازه اعصابم خورد میشه ..میگم لااقل عادی باشه ک منو نشکنه ...