2777
2789
عنوان

چجوری با هزینه ها کنار میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 73 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما ۴ نفر و به سختی بعضی ماه ها ۲ و بعضی ماه ها ۱ بعضی وقتام اصلا پسنداز نداریم . 

بچه مدرسه و  کلاس زبان و بچه پیش دبستانی و هزینه هاش 

الآنم که شنیدم گوشت قرمز شده کیلویی بالای ۲۰۰ . پس فعلا نمیشه خرید 

یه زمانی حقوق همسرم ۲ تمن بود باهاش ماشین گرفتیم باهاش راحت سالی چند تکه طلا می‌گرفت برام و وسیله خونه تعویض کردم  و همیشه مهمون دار بودیم و دغدغه نداشتیم الان چند برابر میگیره مهمونی شاید سالی ۳ یا ۴ تا بدم نه بیشتر و همیشه استرس آینده داریم که چی میشه چطور بچه ها و ایندشون و چه و چه

قسط یه وام ۱۰۰ تومنی داریم،یه ۵۰ تومنی یه ۳۰ تومنی یه ۲۵ تومنی😅و بیمه ی تامین اجتماعی

من که توی پول بیمه هم موندم زنان خانه دار نوشتم پشیمون شدم چند ماه هم پرداخت کردم کاش پولمو پس میداد 

شرایطش چطوره چند درصده؟

بر اساس میانگین حساب یه مبلغی میدن ،البته بستگی به رئیس شعبه هم داره که چقدر راه بیاد.

معمولا ۱۸ درصد سه ساله که سرجمع میشه ۳۰ درصد.

یعنی ۱۰۰ میلیون بگیری ۱۳۰ تومن باید پس بدی.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
نمیدونم بخدا چیکار کنیم شبها از. فکر و خیال خواب ندارم

من دوتا بچه دارم با اینا که بیرون میرم محاله تو خرج نندازنم البته ما خودمون خواستیم تو فشار باشیم چون تا مجبور نشی تو این شرایط اقتصادی هیچوقت خونه دار نمیشی

من دوتا بچه دارم با اینا که بیرون میرم محاله تو خرج نندازنم البته ما خودمون خواستیم تو فشار باشیم چو ...

اخه باید آدم بتونه قسط وام رو پرداخت کنه 

ما نمی‌تونیم 

دقیقا چون بانک ازمون ربا میگیره و ربا برکت رو از بین می‌بره ولی هممون هم مجبوریم این وام ها رو بگیری ...

من اطرافم هر کسی رو دیدم وام آورده واقعا لازم نبوده فوقش با چند سال تاخیر صاحب اون چیز میشدن. بذار بجای دو طبقه خونه،یک طبقه باشه. بذار بجای دو خوابه ،یک خوابه بخرید.بذار ماشینت مدل پایین تر باشه.چی میشه.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
من اطرافم هر کسی رو دیدم وام آورده واقعا لازم نبوده فوقش با چند سال تاخیر صاحب اون چیز میشدن. بذار ب ...

با این شرایط تورم هرچیزی رو امسال نتونی بخری سال دیگه قیمتش دو برابره متأسفانه چاره ای نیست ما اوایل خیلی وام بانکی می‌گرفتیم الان ده تا دفترچه تو قرض الحسنه فامیلی داریم که رو هر کدوم ۶تومن وام میده تقریبا تو یکسال ونیم همه دفترچه ها وامش درمیاد بهره هم نداره  دیگه تا واقعا لازم نباشه از وام بانکی استفاده نمی‌کنیم